• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

An Economist Gets Lunch: New Rules for Everyday Foodies » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

An Economist Gets Lunch: New Rules for Everyday Foodies

ISBN-13: 9780452298842 / Angielski / Miękka / 2013 / 304 str.

Tyler Cowen
An Economist Gets Lunch: New Rules for Everyday Foodies Cowen, Tyler 9780452298842 Plume Books - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

An Economist Gets Lunch: New Rules for Everyday Foodies

ISBN-13: 9780452298842 / Angielski / Miękka / 2013 / 304 str.

Tyler Cowen
cena 91,22
(netto: 86,88 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 90,97
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

A leading economist, "who may very well turn out to be this decade's Thomas Friedman" (Wall Street Journal), illuminates the state of American food today.
Tyler Cowen, one of the most influential economists of the last decade, wants you to know that just about everything you've heard about how to get good food is wrong. Drawing on a provocative range of examples from around the globe, Cowen reveals why airplane food is bad, but airport food is improving, why restaurants full of happy, attractive people usually serve mediocre meals, and why American food has improved as Americans drink more wine. At a time when obesity is on the rise and forty-four million Americans receive food stamps, An Economist Gets Lunch will revolutionize the way we eat today--and show us how we're going to feed the world tomorrow.

Kategorie:
Nauka, Ekonomia i biznes
Kategorie BISAC:
Social Science > Agriculture & Food (see also Political Science - Public Policy - Agricultur
Business & Economics > Industries - Food Industry
Business & Economics > Industries - Agribusiness
Wydawca:
Plume Books
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780452298842
Rok wydania:
2013
Ilość stron:
304
Waga:
0.22 kg
Wymiary:
20.32 x 13.77 x 1.68
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia

"A perfect marriage of economics and food. Tyler Cowen is my newest guilty pleasure." Rocco DiSpirito, author of #1 New York Times bestseller Now Eat This!

"Tyler Cowen's latest book is a real treat, probably my favorite thing he's ever written. It does a fantastic job exploring the economics, culture, esthetics, and realities of food and delivers a mountain of compelling facts. Most of all, it's encouraging not a screed, despite its occasionally serious arguments and brings the fun back to eating. Delicious!" Stephen J. Dubner, coauthor of Freakonomics and SuperFreakonomics

"A gastronomic, economic, and philosophical feast from one of the world's most creative economists. Tyler Cowen offers the thinking person's guide to American food culture, and your relationships with food will be hugely enriched by the result." Tim Harford, author of The Undercover Economist and Adapt

"Part economic history . . . part guide to getting a better meal at home or a restaurant. Reconowned economist . . . Professor Cowen is an expert on the economics of culture and the arts." The New York Times Dining Section

Tyler Cowen is a professor of economics at George Mason University. He is a prominent blogger at marginalrevolution.com, the world s leading economics blog. He also writes regularly for The New York Times, and has written for Forbes, The Wall Street Journal, Newsweek, The Washington Post, The Los Angeles Times, and The Wilson Quarterly.

Cowen, Tyler Tyler Cowen is Professor of Economics at George Ma... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia