• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Gluten-Free Flour Power: Bringing Your Favorite Foods Back to the Table » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Gluten-Free Flour Power: Bringing Your Favorite Foods Back to the Table

ISBN-13: 9780393243420 / Angielski / Twarda / 2015 / 368 str.

Aki Kamozawa; H. Alexander Talbot
Gluten-Free Flour Power: Bringing Your Favorite Foods Back to the Table Aki Kamozawa H. Alexander Talbot 9780393243420 W. W. Norton & Company - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Gluten-Free Flour Power: Bringing Your Favorite Foods Back to the Table

ISBN-13: 9780393243420 / Angielski / Twarda / 2015 / 368 str.

Aki Kamozawa; H. Alexander Talbot
cena 142,54
(netto: 135,75 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 142,24
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!
inne wydania

Aki Kamozawa and Alex Talbot make their living devising clever solutions for the culinary world's toughest problems. Bringing years of experience in professional kitchens--and countless hours experimenting on their own--they maximize flavor, texture, and taste.When they realized the need for smart alternatives to the present forms of gluten-free food, they rose to the challenge.Their answers are here, based on three all-purpose flour blends (for soy, dairy, and corn allergies) expressed in over 90 recipes. Gluten-Free Flour Power is the indispensable cookbook for home cooks who recognize the value of having reliable, easy-to-make, delicious recipes in their repertoire.Starting with their original flour blends, Aki and Alex provide perfected gluten-free recipes for deliciously fluffy blueberry muffins, rich triple chocolate cake, hearty spiced pumpkin waffles, chewy chocolate chip cookies, and much more.They create foolproof recipes that are right at home on the family dinner table: bacon and onion tart, homemade pizza, and cheesecake.Innovators at heart, Aki and Alex also develop new dishes like homemade doughnuts with buttermilk brioche, seamless ravioli with pepperoni bolognese, and kimchi cavatelli, each dish reliably gluten-free and certifiably delicious.But this is more than just a cookbook--it is a book of ideas. Readers will learn Aki and Alex's easy tricks for boosting flavor at every turn: using tapioca starch to get that perfectly thick texture in homemade ice cream; adding potato starch for light, crispy, fully-flavored fried chicken; or transforming biscuit and cake batters with toasted milk powder.With fully illustrated step-by-step instructions accompanying nearly every recipe, Gluten-Free Flour Power belongs right next to the cutting board and the mixing bowl as an essential tool in the kitchen.Forward-thinking and entirely original, Gluten-Free Flour Power will change the way you plan everyday meals, whether or not yours is a gluten-free kitchen.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Health & Healing - Gluten-Free
Cooking > Courses & Dishes - Bread
Wydawca:
W. W. Norton & Company
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780393243420
Rok wydania:
2015
Ilość stron:
368
Waga:
1.33 kg
Wymiary:
21.6 x 26.5 x 2.8
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane
Kamozawa, Aki Aki Kamozawa is the coauthor of Ideas in Food and ... więcej >
Talbot, H. Alexander H. Alexander Talbot is the coauthor of Ideas in Fo... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia