• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Steal the Menu: A Memoir of Forty Years in Food » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Steal the Menu: A Memoir of Forty Years in Food

ISBN-13: 9780307946355 / Angielski / Miękka / 2014 / 256 str.

Raymond Sokolov
Steal the Menu: A Memoir of Forty Years in Food Raymond Sokolov 9780307946355 Vintage Books - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Steal the Menu: A Memoir of Forty Years in Food

ISBN-13: 9780307946355 / Angielski / Miękka / 2014 / 256 str.

Raymond Sokolov
cena 69,17 zł
(netto: 65,88 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 68,80 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Part autobiography, part culinary history, "Steal the Menu" is former "New York Times" food editor Raymond Sokolov s account of four decades of eating. From his pathbreaking dispatches on nouvelle cuisine in France to finding top-notch Chinese dishes at a New Jersey gas station to picking the brain of the most Michelin-starred chef in the world, Sokolov captures the colorful characters and mouth watering meals that define food today. Throughout, he shares a lifetime of personal anecdotes, including infuriating President Nixon s daughter over a wedding cake, as well as prescient observations on one of the most tumultuous and exciting periods in gastronomic history."

Kategorie:
Literatura faktu
Kategorie BISAC:
Biography & Autobiography > Personal Memoirs
Biography & Autobiography > Culinary
Biography & Autobiography > Editors, Journalists, Publishers
Wydawca:
Vintage Books
Seria wydawnicza:
Vintage
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780307946355
Rok wydania:
2014
Numer serii:
000037293
Ilość stron:
256
Waga:
0.23 kg
Wymiary:
20.07 x 12.95 x 1.52
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Sokolov, Raymond Raymond SokoloV was a food columnist for Natural H... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia