Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
The Business of Professional Sports » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2690469]
•
Literatura piękna
[1636033]
więcej...
•
Turystyka
[61950]
•
Informatyka
[141570]
•
Komiksy
[31804]
•
Encyklopedie
[21622]
•
Dziecięca
[510205]
•
Hobby
[106610]
•
AudioBooki
[1967]
•
Literatura faktu
[199190]
•
Muzyka CD
[473]
•
Słowniki
[2705]
•
Inne
[406553]
•
Kalendarze
[1401]
•
Podręczniki
[165137]
•
Poradniki
[408151]
•
Religia
[455261]
•
Czasopisma
[422]
•
Sport
[59164]
•
Sztuka
[223670]
•
CD, DVD, Video
[3791]
•
Technologie
[205993]
•
Zdrowie
[87965]
•
Książkowe Klimaty
[118]
•
Zabawki
[2617]
•
Puzzle, gry
[3204]
•
Literatura w języku ukraińskim
[262]
•
Art. papiernicze i szkolne
[9860]
Kategorie szczegółowe BISAC
The Business of Professional Sports
ISBN-13
: 9780252061615 / Angielski / Miękka / 1991 / 320 str.
Paul D. Staudohar
;
J. A. Mangan
;
Leonard Koppett
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
The Business of Professional Sports
ISBN-13
: 9780252061615 / Angielski / Miękka / 1991 / 320 str.
Paul D. Staudohar
;
J. A. Mangan
;
Leonard Koppett
cena
114,06
zł
(netto: 108,63 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 113,84 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Nauka
,
Ekonomia i biznes
Kategorie BISAC:
Business & Economics
>
Industries - General
Wydawca:
University of Illinois Press
Seria wydawnicza:
Sport & Society
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780252061615
Rok wydania:
1991
Numer serii:
000029143
Ilość stron:
320
Waga:
0.49 kg
Wymiary:
22.71 x 15.27 x 2.41
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Staudohar, Paul D.
Paul D. Staudohar is Professor of Business Adminis...
więcej >
Udostępnij
Czytaj nas na: