• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Sushi and Beyond: What the Japanese Know About Cooking » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Sushi and Beyond: What the Japanese Know About Cooking

ISBN-13: 9780099516446 / Angielski / Miękka / 2010 / 336 str.

Michael Booth
Sushi and Beyond: What the Japanese Know About Cooking Michael Booth 9780099516446 Vintage Publishing - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Sushi and Beyond: What the Japanese Know About Cooking

ISBN-13: 9780099516446 / Angielski / Miękka / 2010 / 336 str.

Michael Booth
cena 66,56
(netto: 63,39 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 65,53
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Inspired by Shizuo Tsuji's classic book 'Japanese Cooking', food and travel writer Michael Booth sets off to take the culinary pulse of contemporary Japan, learning fascinating tips and recipes that few westerners have been privy to before.

Kategorie:
Turystyka, Przewodniki
Kategorie BISAC:
Travel > General
Wydawca:
Vintage Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780099516446
Rok wydania:
2010
Ilość stron:
336
Waga:
0.24 kg
Wymiary:
19.2 x 12.9 x 2.2
Oprawa:
Miękka

His account of their "foodie family road trip" establishes Booth as the next Bill Bryson. New York Times

Michael Booth is the author of six books, including the international bestseller, The Almost Nearly Perfect People, winner of the British Guild of Travel Writers award for Book of the Year, and Sushi and Beyond, which won the Guild of Food Writers award.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia