ilość książek w kategorii: 134
Ensuring Food Safety in the European Union
ISBN: 9780367542818 / Angielski / Twarda / 250 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
1348,62 zł |
The USDA Complete Guide To Home Canning (Legacy Edition): The USDA's Handbook For Preserving, Pickling, And Fermenting Vegetables, Fruits, and Meats -
ISBN: 9781643891460 / Angielski / Miękka / 202 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
72,81 zł |
Concepts of Small-Scale Food Processing
ISBN: 9781788018401 / Angielski / Twarda / 432 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
363,09 zł |
Experiencing Food, Designing Sustainable and Social Practices: Proceedings of the 2nd International Conference on Food Design and Food Studies (Efood
ISBN: 9780367494148 / Angielski / Twarda / 138 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
570,57 zł |
Food Processing: Principles, Technologies and Applications
ISBN: 9781641724876 / Angielski / Twarda / 220 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
607,11 zł |
Handbook of Dairy Foods Analysis
ISBN: 9780367343132 / Angielski / Twarda / 1020 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
1115,21 zł |
Natural Food Products and Waste Recovery: Healthy Foods, Nutrition Design, and Extraction of Valuable Compounds
ISBN: 9781771889810 / Angielski / Twarda / 312 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
720,99 zł |
Technological Developments in Food Preservation, Processing, and Storage
ISBN: 9781799819257 / Angielski / Miękka / 276 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
951,65 zł |
Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies: Volume 3: Computer-Aided Food Processing and Quality Evaluation Techniques
ISBN: 9781774630334 / Angielski / Twarda / 320 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
720,99 zł |
Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies: Volume 4: Design and Development of Specific Foods, Packaging Systems, and Food
ISBN: 9781774630341 / Angielski / Twarda / 290 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
720,99 zł |
Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies: Volume 5: Emerging Techniques for Food Processing, Quality, and Safety Assuranc
ISBN: 9781774630358 / Angielski / Twarda / 350 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
720,99 zł |
Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies: 5-Volume Set
ISBN: 9781774630365 / Angielski / Twarda / 1672 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
3630,90 zł |
There Is Enough: Feeding 9 billion people: The challenges, opportunities, and threats of industrial food production
ISBN: 9788772102948 / Angielski / Twarda / 240 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
202,02 zł |
Handbook of Nutritive Value of Processed Food: Food for Human Use
ISBN: 9780367259198 / Angielski / Miękka / 680 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
337,10 zł |
Processing of Fruits and Vegetables: From Farm to Fork
ISBN: 9781774634035 / Angielski / Miękka / 382 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
430,47 zł |
Dairy Engineering: Advanced Technologies and Their Applications
ISBN: 9781774637128 / Angielski / Miękka / 398 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
430,47 zł |
Mycotoxins in Food and Beverages: Innovations and Advances Part II
ISBN: 9781032008370 / Angielski / Twarda / 262 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
855,86 zł |
Food and Feed Extrusion Technology: An Applied Approach to Extrusion Theory
ISBN: 9780994543349 / Angielski / Twarda / 366 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
1068,51 zł |
Tecnología de Extrusión para Alimentos y Piensos: Teoría de la Extrusión: Un Enfoque Aplicado
ISBN: 9780994543356 / Angielski / Twarda / 384 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
1068,51 zł |
Who Poisoned Your Bacon?: The Dangerous History of Meat Additives
ISBN: 9781785787867 / Angielski / Miękka / 306 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
55,70 zł |