• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

 » książki  » Technology & Engineering - Food Science - Chemistry & Biotechnology

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Kategoria BISAC: Technology & Engineering >> Food Science - Chemistry & Biotechnology

ilość książek w kategorii: 662

Wyświetl książki:
Dostępne języki:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Lactic Acid Bacteria in Foodborne Hazards Reduction: Physiology to Practice Chen, Wei 9789811315589 Springer
Lactic Acid Bacteria in Foodborne Hazards Reduction: Physiology to Practice

ISBN: 9789811315589 / Angielski / Twarda / 310 str.

ISBN: 9789811315589/Angielski/Twarda/310 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Wei Chen; Arjan Narbad
This book provides an overview of the physiological basis of lactic acid bacteria and their applications in minimizing foodborne risks, such as pathogens, heavy metal pollution, biotoxin contamination and food-based allergies.
This book provides an overview of the physiological basis of lactic acid bacteria and their applications in minimizing foodborne risks, such as pathog...
cena: 603,81

 Enzymes in Food Technology: Improvements and Innovations Kuddus, Mohammed 9789811319327 Springer
Enzymes in Food Technology: Improvements and Innovations

ISBN: 9789811319327 / Angielski / Twarda / 419 str.

ISBN: 9789811319327/Angielski/Twarda/419 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
cena: 805,10

 Shiga Toxins: A Review of Structure, Mechanism, and Detection Silva, Christopher J. 9783319844343 Springer
Shiga Toxins: A Review of Structure, Mechanism, and Detection

ISBN: 9783319844343 / Angielski / Miękka / 118 str.

ISBN: 9783319844343/Angielski/Miękka/118 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Christopher J. Silva; David L. Brandon; Craig B. Skinner
cena: 402,53

 Safety Assessment of Genetically Modified Foods Kunlun Huang 9789811098857 Springer
Safety Assessment of Genetically Modified Foods

ISBN: 9789811098857 / Angielski / Miękka / 258 str.

ISBN: 9789811098857/Angielski/Miękka/258 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Kunlun Huang
cena: 644,07

 Food Sensitivity Testing: The Principles of Bioresonance and Biofeedback Therapy Julie Langton Smith 9781789552416 New Generation Publishing
Food Sensitivity Testing: The Principles of Bioresonance and Biofeedback Therapy

ISBN: 9781789552416 / Angielski / Miękka / 168 str.

ISBN: 9781789552416/Angielski/Miękka/168 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Julie Langton Smith
cena: 123,42

 Food Safety in Poultry Meat Production Kumar Venkitanarayanan Siddhartha Thakur Steven C. Ricke 9783030050108 Springer
Food Safety in Poultry Meat Production

ISBN: 9783030050108 / Angielski / Twarda / 301 str.

ISBN: 9783030050108/Angielski/Twarda/301 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Kumar Venkitanarayanan; Siddhartha Thakur; Steven C. Ricke
cena: 885,61

 The Cheeses of Italy: Science and Technology Marco Gobbetti Erasmo Neviani Patrick Fox 9783030078775 Springer
The Cheeses of Italy: Science and Technology

ISBN: 9783030078775 / Angielski / Miękka / 274 str.

ISBN: 9783030078775/Angielski/Miękka/274 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Marco Gobbetti; Erasmo Neviani; Patrick Fox
cena: 322,01

 Innovations in Technologies for Fermented Food and Beverage Industries Sandeep Kumar Panda Prathapkumar Halady Shetty 9783030090821 Springer
Innovations in Technologies for Fermented Food and Beverage Industries

ISBN: 9783030090821 / Angielski / Miękka / 339 str.

ISBN: 9783030090821/Angielski/Miękka/339 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Sandeep Kumar Panda; Prathapkumar Halady Shetty
cena: 925,87

 Advances in Anthocyanin Research 2018 M. Monica Giusti Gregory T. Sigurdson 9783038975236 Mdpi AG
Advances in Anthocyanin Research 2018

ISBN: 9783038975236 / Angielski / Miękka / 224 str.

ISBN: 9783038975236/Angielski/Miękka/224 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
M. Monica Giusti; Gregory T. Sigurdson
cena: 242,89

 Quantitative Methods for Food Safety and Quality in the Vegetable Industry Fernando Perez-Rodriguez Panagiotis Skandamis Vasilis Valdramidis 9783319885582 Springer
Quantitative Methods for Food Safety and Quality in the Vegetable Industry

ISBN: 9783319885582 / Angielski / Miękka / 303 str.

ISBN: 9783319885582/Angielski/Miękka/303 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Fernando Perez-Rodriguez; Panagiotis Skandamis; Vasilis Valdramidis
cena: 442,79

 Microorganisms in Foods 7: Microbiological Testing in Food Safety Management Microbiological Specifications for Foods 9783030098353 Springer
Microorganisms in Foods 7: Microbiological Testing in Food Safety Management

ISBN: 9783030098353 / Angielski / Miękka / 479 str.

ISBN: 9783030098353/Angielski/Miękka/479 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
International Commission on Microbiological Specifications f
cena: 925,87

 Foodborne Pathogens: Virulence Factors and Host Susceptibility Gurtler, Joshua B. 9783319860145 Springer
Foodborne Pathogens: Virulence Factors and Host Susceptibility

ISBN: 9783319860145 / Angielski / Miękka / 652 str.

ISBN: 9783319860145/Angielski/Miękka/652 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Joshua B. Gurtler; Michael P. Doyle; Jeffrey L. Kornacki
cena: 724,58

 Food Allergens: Best Practices for Assessing, Managing and Communicating the Risks Fu, Tong-Jen 9783319882789 Springer
Food Allergens: Best Practices for Assessing, Managing and Communicating the Risks

ISBN: 9783319882789 / Angielski / Miękka / 255 str.

ISBN: 9783319882789/Angielski/Miękka/255 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Tong-Jen Fu; Lauren S. Jackson; Kathiravan Krishnamurthy
cena: 362,27

 Food Safety for Farmers Markets: A Guide to Enhancing Safety of Local Foods Judy A. Harrison 9783319883021 Springer
Food Safety for Farmers Markets: A Guide to Enhancing Safety of Local Foods

ISBN: 9783319883021 / Angielski / Miękka / 170 str.

ISBN: 9783319883021/Angielski/Miękka/170 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Judy A. Harrison
cena: 269,68

 Lactic Acid Bacteria: Bioengineering and Industrial Applications Chen, Wei 9789811372827 Springer
Lactic Acid Bacteria: Bioengineering and Industrial Applications

ISBN: 9789811372827 / Angielski / Twarda / 283 str.

ISBN: 9789811372827/Angielski/Twarda/283 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Wei Chen
cena: 724,58

 Meat Planet: Artificial Flesh and the Future of Food Volume 69 Wurgaft, Benjamin Aldes 9780520295537 University of California Press
Meat Planet: Artificial Flesh and the Future of Food Volume 69

ISBN: 9780520295537 / Angielski / Twarda / 264 str.

ISBN: 9780520295537/Angielski/Twarda/264 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Benjamin Aldes Wurgaft
cena: 111,55

 Lactic Acid Bacteria : Omics and Functional Evaluation Wei Chen 9789811378317 Springer
Lactic Acid Bacteria : Omics and Functional Evaluation

ISBN: 9789811378317 / Angielski / Twarda / 409 str.

ISBN: 9789811378317/Angielski/Twarda/409 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Wei Chen
cena: 715,84

 Edible Insects in the Food Sector: Methods, Current Applications and Perspectives Sogari, Giovanni 9783030225216 Springer
Edible Insects in the Food Sector: Methods, Current Applications and Perspectives

ISBN: 9783030225216 / Angielski / Twarda / 120 str.

ISBN: 9783030225216/Angielski/Twarda/120 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Giovanni Sogari; Cristina Mora; Davide Menozzi
cena: 523,30

 Health and Safety Aspects of Food Processing Technologies Abdul Malik Zerrin Erginkaya Huseyin Erten 9783030249021 Springer
Health and Safety Aspects of Food Processing Technologies

ISBN: 9783030249021 / Angielski / Twarda / 672 str.

ISBN: 9783030249021/Angielski/Twarda/672 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Abdul Malik; Zerrin Erginkaya; Huseyin Erten
cena: 805,10

 Plant Bioproducts Guanqun Chen Randall J. Weselake Stacy D. Singer 9781493993444 Springer
Plant Bioproducts

ISBN: 9781493993444 / Angielski / Miękka / 268 str.

ISBN: 9781493993444/Angielski/Miękka/268 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Guanqun Chen; Randall J. Weselake; Stacy D. Singer
cena: 805,10

Pierwsza Podprzednia  22  23  24  Następna Ostatnia

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia