Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj siÄ™
Książka:
 »
książki
 »
Schriftenreihe des Lehrstuhls Lebensmittel pflanzlicher Herk
zaloguj siÄ™
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2862285]
•
Literatura piękna
[1811642]
więcej...
•
Turystyka
[73608]
•
Informatyka
[151805]
•
Komiksy
[35644]
•
Encyklopedie
[22552]
•
Dziecięca
[613578]
•
Hobby
[148620]
•
AudioBooki
[2091]
•
Literatura faktu
[228702]
•
Muzyka CD
[418]
•
SÅ‚owniki
[2881]
•
Inne
[436517]
•
Kalendarze
[1398]
•
Podręczniki
[163128]
•
Poradniki
[488655]
•
Religia
[506849]
•
Czasopisma
[424]
•
Sport
[60337]
•
Sztuka
[238945]
•
CD, DVD, Video
[3625]
•
Technologie
[210377]
•
Zdrowie
[103360]
•
Książkowe Klimaty
[118]
•
Zabawki
[2968]
•
Puzzle, gry
[3567]
•
Literatura w języku ukraińskim
[262]
•
Art. papiernicze i szkolne
[10338]
Kategorie szczegółowe BISAC
Investigations into the natural variability and color stability of anthocyanins from black carrot (Daucus carota ssp. sativus var. atrorubens Alef.) and purple sweet potato (Ipomoea batatas (L.) Lam.)
Claudia Christine Gras
cena:
152,36
zł
Integrated postharvest management of mango (Mangifera indica L.) with particular reference to harvest maturity and fresh fruit quality
Stefanie Kienzle
cena:
152,36
zł
Investigation into food coloring using anthocyanin- and carotenoid-based preparations
Judith Thea Ludwiga Muller-Maatsch
cena:
196,86
zł
Processing of Low Polyphenol Protein Isolates from Defatted Sunflower Seeds and Residues from Sunflower Oil Production as Promising Food Ingredients
Claudia Pickardt
cena:
177,07
zł
Quality improvement of minimally processed leafy salads using innovative technological processes
Florian Hagele
cena:
177,07
zł
Structural studies of the fruit exudate arabinogalactans and pectin in mango (Mangifera indica L.) peel and technological options for their recovery
Andreas Nagel
cena:
226,50
zł
Characterization of Phenolic Compounds from Riesling Grape Pomace and Mangosteen (Garcinia mangostana L.) for Topical Application
Judith Wittenauer
cena:
152,36
zł
Development and characterisation of palm oil and palm fat substitutes of sustainable resources
Veronika Maria Lieb
cena:
152,36
zł
Bioaccessibility and bioavailability of keto-carotenoids from mamey sapote (Pouteria sapota (Jacq.) H.E. Moore & Stearn) fruit as influenced by matrix microstructure and food processing
Tania Chacon Ordonez
cena:
177,07
zł
Influence of varietal onion composition on yield and quality of onion juice
Tobias Pöhnl
cena:
152,36
zł
Czytaj nas na: