wyszukanych pozycji: 7
![]() |
Wszystko co fermentuje - książka kucharska: Proste przepisy na zdrowe dla jelit marynowane warzywa, takie jak kiszona kapusta, pikle i kimchi, a także jak przyrządzac z nich dania
ISBN: 9798344671499 / Polski / Miękka / 2024 / 92 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
32,36 zł |
![]() |
Wszystko co fermentuje - książka kucharska: Jak latwo przygotowac sfermentowaną żywnośc w domu dla początkujących - przepisy na kiszoną kapustę, kimchi, jo
ISBN: 9798344578293 / Polski / Miękka / 2024 / 76 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
32,36 zł |
![]() |
Wszystko z dyni: Książka kucharska ze strasznie pysznymi przepisami i rzeźbienie w dyni krok po kroku dla dzieci na Halloween i inne dni
ISBN: 9798340950949 / Polski / Miękka / 2024 / 92 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
31,40 zł |
![]() |
Wszystko co fermentuje - książka kucharska: Proste przepisy domowej fermentacji owoców na dżemy, napoje i nie tylko dla milośników zdrowego gotowania
ISBN: 9798345236406 / Polski / Miękka / 2024 / 86 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
32,36 zł |
![]() |
Wszystko z dyni: Książka kucharska z przepisami na dyniowe desery, wypieki i napoje na Halloween i każdy inny dzień
ISBN: 9798340752802 / Polski / Miękka / 2024 / 156 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
33,29 zł |
![]() |
Wszystko co fermentuje - książka kucharska: Latwe i przyjemne przepisy krok po kroku na domowe fermentowane produkty mleczne Jak zrobic ser, jogurt, kefir, maslo i więcej używaj
ISBN: 9798345429129 / Polski / Miękka / 2024 / 92 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
32,36 zł |
![]() |
Wszystko co fermentuje - książka kucharska: Jak przygotowywac sfermentowaną żywnośc, od początkującego do mistrza Latwe przepisy domowej fermentacji warzyw, owoców,
ISBN: 9798345770030 / Polski / Miękka / 2024 / 230 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
86,39 zł |