Jeremy Schmid » książki


• Nauka
 [1664627]
 [1073136]
   więcej

Kategorie szczegółowe
BISAC
Książki w katalogu
Nowe egzemplarze
Codzienna aktualizacja
cen i dostępności
Czas realizacji
pod ceną książki
Książki spoza katalogu
Dostępne nowe i używane
Ceny i terminy w wycenach otrzymywanych na życzenie
Książki są sprowadzane
z zagranicy

Klienci indywidualni
- wymagana przedpłata
Dla firm FV 14 dni
Nie wysyłamy za pobraniem

Czytaj nas na:



Wyniki wyszukiwania
Kategoria:  sortowanie: ilość na stronie: | skocz do strony
w regularnej sprzedaży: przed premierą: wszystkie:

wyszukanych pozycji: 2


 Smoked: How to Cure & Prepare Meat, Seafood, Vegetables, Fruit & More Jeremy Schmid 9781742576381

Smoking is an ancient method of preserving and adding taste that has been revived and now a days the range of foods that can be smoked is limitless, as chef Jeremy Schmid shows in this delicious collection of some of his most loved dishes.

Everyone enjoys the sweet salty qualities of smoked meat and fish - caramelized on the outside, with a soft tender inside and a taste that lingers...

cena: 93,36
    
Smoked: How to Cure & Prepare Meat, Seafood, Vegetables, Fruit & More
 Outdoors: Simple Delicious Food for Barbecues, Spits, and Open Fires Jeremy Schmid 9781869664435

There is something about outdoor cooking that is mouth-wateringly enticing; it draws you in and feeds your soul as well as your stomach. Outdoors covers the techniques and equipment needed for successful cooking on a spit, preparing fresh game, fish and shellfish for the barbecue or cooking over an open fire. Recipes include T-bone steaks served with jacket potatoes, whole boned and rolled...

cena: 108,73
    
Outdoors: Simple Delicious Food for Barbecues, Spits, and Open Fires