wyszukanych pozycji: 5
![]() |
Podstawy turystyki. Turystyka REA
ISBN: 9788302148514 / Polski / Miękka / 2014 / 340 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 6-8 dni roboczych (dostawa przed świętami) Podręcznik niezbędny w zdobywaniu umiejętności stanowiących podstawę kształcenia w zawodzie technik obsługi turystycznej.
Charakteryzuje rodzaje turystyki. Omawia różne typy produktów turystycznych. Wprowadza w zagadnienia związane z prowadzeniem działalności gospodarczej w branży turystycznej. Opisuje powiązania i zależności między instytucjami branży turystycznej. Podręcznik niezbędny w zdobywaniu umiejętności stanowiących podstawę kształcenia w zawodzie technik obsługi turystycznej.
Charakt... |
cena:
54,60 zł |
![]() |
Realizacja usług w recepcji.Kwal.HGT.06./2
ISBN: 9788302190629 / Polski / broszurowa / 2020 / 240 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 6-8 dni roboczych (dostawa przed świętami) Podręcznik dla techników hotelarstwa poświęcony realizacji usług w recepcji.Zawiera informacje dotyczące procedury przyjęcia i wykwaterowania gości, w tym zasady rejestracji gości, przydziałów pokoi, prowadzenia dokumentacji hotelowej.Ułatwia zrozumienie kwestii związanych ze świadczeniem gościom usług przez pracowników recepcji, m.in.: pomoc w przenoszeniu bagażu, budzenie, przekazywanie wiadomości i korespondencji, udzielanie informacji, obsługa gości specjalnych.Sprawia, że przyszły technik hotelarstwa pozna rodzaje cen usług hotelarskichi stosowane rabaty, formy...
Podręcznik dla techników hotelarstwa poświęcony realizacji usług w recepcji.Zawiera informacje dotyczące procedury przyjęcia i wykwaterowania g...
|
cena:
74,90 zł |
![]() |
Realizacja usług w recepcji.Kwal.HGT.06./1
ISBN: 9788302190612 / Polski / broszurowa / 2020 / 240 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 6-8 dni roboczych (dostawa przed świętami) Podręcznik dla techników hotelarstwa poświęcony realizacji usług w recepcji.Zawiera informacje dotyczące bhp w recepcji hotelowej, potrzeb gości i ich oczekiwań, etyki, kultury i savoir-vivre'u pracowników recepcji. Sprawia, że przyszły technik hotelarstwa pozna zasady komunikowania się z gośćmi hotelowymi oraz etapy i techniki negocjacji stosowane do uzyskania warunków porozumienia. Podręcznik ułatwia zrozumienie roli recepcji w hotelu oraz poznanie stanowisk pracy i zadań pracowników recepcji, a także wyposażenia technicznego działu.Dzięki niemu uczeń przyswoi...
Podręcznik dla techników hotelarstwa poświęcony realizacji usług w recepcji.Zawiera informacje dotyczące bhp w recepcji hotelowej, potrzeb gośc...
|
cena:
74,90 zł |
![]() |
Działalność recepcji. Hotelarstwo REA - WSiP
ISBN: 9788302147388 / Polski / Miękka / 2014 / 280 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 6-8 dni roboczych (dostawa przed świętami) Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Omawia zagadnienia dotyczące:
struktury organizacyjnej recepcji, rezerwacji, procedur przyjęcia gości do hotelu, obsługi gości w trakcie pobytu oraz procedury wykwaterowania gości z hotelu (check-out). Treści teoretyczne wsparte zostały licznymi przykładami i ilustracjami. Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i reali...
|
cena:
69,90 zł |
![]() |
Działalność recepcji Podr. cz.1 Hotelarstwo t. III
ISBN: 9788302147050 / Polski / Miękka / 2014 / 168 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 6-8 dni roboczych (dostawa przed świętami) Podręcznik realizuje treści nowej podstawy programowej. Jest przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Omawia zagadnienia dotyczące schematu organizacyjnego hotelu, roli recepcji, bezpieczeństwa pracy w recepcji, etyki i kultury pracy, zasad komunikowania się z gośćmi, organizacji pracy służby parterowej oraz procedur obsługi gości przez pracowników służby parterowej. Treści teoretyczne wsparte zostały licznymi przykładami i ilustracjami.
Podręcznik realizuje treści nowej podstawy programowej. Jest przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.1...
|
cena:
62,80 zł |