• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Carlos Silva Santos » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 49

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 
Mars a Visionary's Journey

ISBN: 9798302996800 / Angielski / Miękka / 2024 / 148 str.

ISBN: 9798302996800/Angielski/Miękka/2024/148 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
cena: 129,13

 
Unreality: "Beyond Reality"

ISBN: 9798307057148 / Angielski / Miękka / 2025 / 158 str.

ISBN: 9798307057148/Angielski/Miękka/2025/158 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
cena: 40,35

 Transferência de Tecnologia e Inovação entre Universidade-Indústria Santos Silva Luan Carlos 9783841702647
Transferência de Tecnologia e Inovação entre Universidade-Indústria

ISBN: 9783841702647 / Portugalski / Miękka / 2015 / 68 str.

ISBN: 9783841702647/Portugalski/Miękka/2015/68 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Santos Silva Luan Carlos;Tilemann Faco Renata
A obra reune temas relacionados ao processo de Transferencia de Tecnologia e Inovacao entre Universidade-Industria nos Nucleos de Inovacao Tecnologica (NITs) das universidades publicas brasileiras. Os textos foram cuidadosamente selecionados e desenvolvidos pelos autores, a fim de que possam disponibilizar a comunidade cientifica e empresarial um conteudo relevante e incentivar novas pesquisas na area da Transferencia de Tecnologia e Inovacao."
A obra reune temas relacionados ao processo de Transferencia de Tecnologia e Inovacao entre Universidade-Industria nos Nucleos de Inovacao Tecnologica...
cena: 178,89

 Dynamical Aspects of Teichmüller Theory: Sl(2, R)-Action on Moduli Spaces of Flat Surfaces Matheus Silva Santos, Carlos 9783319921587
Dynamical Aspects of Teichmüller Theory: Sl(2, R)-Action on Moduli Spaces of Flat Surfaces

ISBN: 9783319921587 / Angielski / Miękka / 2018 / 122 str.

ISBN: 9783319921587/Angielski/Miękka/2018/122 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Carlos Matheus Silva Santos
cena: 282,42

 Perspectives on Innovation and Technology Transfer in Managing Public Organizations Luan Carlos Santos Silva 9781668498330
Perspectives on Innovation and Technology Transfer in Managing Public Organizations

ISBN: 9781668498330 / Angielski

ISBN: 9781668498330/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Luan Carlos Santos Silva
cena: 1405,58

 Comparative Study of the Residual Composition of Craft Beer Santos, Newton Carlos, Silva, Semirames, Barros, Sâmela Leal 9786206408376
Comparative Study of the Residual Composition of Craft Beer

ISBN: 9786206408376 / Angielski / Miękka / 52 str.

ISBN: 9786206408376/Angielski/Miękka/52 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Newton Carlos Santos; Semirames Silva; Sâmela Leal Barros
Beer can be considered a low-alcohol beverage, produced by fermentation, where the main ingredients are water, hops and malted cereals. Its production process involves a series of stages, one of which is mashing. This pomace is agro-industrial waste that, when disposed of inappropriately in the environment, causes a series of environmental problems. The aim of this study was to carry out a physical and chemical analysis of this residue obtained from the production of artisanal wheat beer, with a view to harnessing it and using it in food products. The samples obtained were characterised using...
Beer can be considered a low-alcohol beverage, produced by fermentation, where the main ingredients are water, hops and malted cereals. Its production...
cena: 178,89

 Étude comparative de la composition résiduelle de la bière artisanale Santos, Newton Carlos, Silva, Semirames, Barros, Sâmela Leal 9786206408390
Étude comparative de la composition résiduelle de la bière artisanale

ISBN: 9786206408390 / Francuski / Miękka / 52 str.

ISBN: 9786206408390/Francuski/Miękka/52 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Newton Carlos Santos; Semirames Silva; Sâmela Leal Barros
La bière peut être considérée comme une boisson faiblement alcoolisée, produite par fermentation, dont les principaux ingrédients sont l'eau, le houblon et les céréales maltées. Son processus de production comprend une série d'étapes, dont l'une est l'empâtage. Ce marc est un déchet agro-industriel qui, lorsqu'il est éliminé de manière inappropriée dans l'environnement, cause une série de problèmes environnementaux. L'objectif de cette étude était d'effectuer une analyse physico-chimique de ce résidu obtenu lors de la production de bière de blé artisanale, en vue de le...
La bière peut être considérée comme une boisson faiblement alcoolisée, produite par fermentation, dont les principaux ingrédients sont l'eau, le...
cena: 178,89

 Vergleichende Studie über die Zusammensetzung der Rückstände von Craft Beer Santos, Newton Carlos, Silva, Semirames, Barros, Sâmela Leal 9786206408369
Vergleichende Studie über die Zusammensetzung der Rückstände von Craft Beer

ISBN: 9786206408369 / Niemiecki / Miękka / 52 str.

ISBN: 9786206408369/Niemiecki/Miękka/52 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Newton Carlos Santos; Semirames Silva; Sâmela Leal Barros
Bier ist ein alkoholarmes Getränk, das durch Gärung hergestellt wird und dessen Hauptbestandteile Wasser, Hopfen und Getreidemalz sind. Der Herstellungsprozess umfasst eine Reihe von Schritten, von denen einer das Einmaischen ist. Dieser Trester ist ein agroindustrieller Abfall, der bei unsachgemäßer Entsorgung in der Umwelt eine Reihe von Umweltproblemen verursacht. Ziel dieser Studie war es, eine physikalische und chemische Analyse dieses bei der handwerklichen Herstellung von Weizenbier anfallenden Rückstands durchzuführen, um ihn zu verwerten und in Lebensmitteln zu verwenden. Die...
Bier ist ein alkoholarmes Getränk, das durch Gärung hergestellt wird und dessen Hauptbestandteile Wasser, Hopfen und Getreidemalz sind. Der Herstell...
cena: 178,89

 Jogos de Tabuleiro Tradicionais Joao Pedro Neto Jorge Nuno Silva Carlos Santos 9781977769411
Jogos de Tabuleiro Tradicionais

ISBN: 9781977769411 / Portugalski / Miękka / 2017 / 264 str.

ISBN: 9781977769411/Portugalski/Miękka/2017/264 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Joao Pedro Neto; Jorge Nuno Silva; Carlos Santos
cena: 60,53

 Studio comparativo sulla composizione residua della birra artigianale Santos, Newton Carlos, Silva, Semirames, Barros, Sâmela Leal 9786206408413
Studio comparativo sulla composizione residua della birra artigianale

ISBN: 9786206408413 / Włoski / Miękka / 52 str.

ISBN: 9786206408413/Włoski/Miękka/52 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Newton Carlos Santos; Semirames Silva; Sâmela Leal Barros
cena: 178,89

 
New Frontiers in Production Engineering

ISBN: 9783036582160 / Angielski / Twarda / 2023 / 226 str.

ISBN: 9783036582160/Angielski/Twarda/2023/226 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
cena: 281,07

 Analyses bromatologiques de boissons probiotiques Almeida, Raphael Lucas Jacinto, Santos, Newton Carlos, Silva, Semirames 9786206436843
Analyses bromatologiques de boissons probiotiques

ISBN: 9786206436843 / Francuski / Miękka / 52 str.

ISBN: 9786206436843/Francuski/Miękka/52 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Raphael Lucas Jacinto Almeida; Newton Carlos Santos; Semirames Silva
Le lactosérum, un coproduit de la production de fromage, devient un problème environnemental lorsqu'il est éliminé de manière inappropriée. L'écorce de Jabuticaba possède une activité antioxydante parmi ses constituants et présente des caractéristiques appropriées pour la production de divers produits basés sur son utilisation. Les boissons lactées ont été produites en trois lots : T1 - produit avec la culture starter de Streptococcus thermophilus TA40 ; T2 - produit avec S. thermophilus TA40 et la culture commerciale potentiellement probiotique de Lactobacillus rhamnosus LR32...
Le lactosérum, un coproduit de la production de fromage, devient un problème environnemental lorsqu'il est éliminé de manière inappropriée. L'é...
cena: 178,89

 Bromatological analyses of probiotic drinks Almeida, Raphael Lucas Jacinto, Santos, Newton Carlos, Silva, Semirames 9786206436812
Bromatological analyses of probiotic drinks

ISBN: 9786206436812 / Angielski / Miękka / 52 str.

ISBN: 9786206436812/Angielski/Miękka/52 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Raphael Lucas Jacinto Almeida; Newton Carlos Santos; Semirames Silva
Whey, a co-product of cheese production, becomes an environmental problem when disposed of inappropriately. Jabuticaba peel has antioxidant activity among its constituents, and has suitable characteristics for the production of various products based on its utilisation. The milk drinks were produced in three batches: T1 - produced with the starter culture of Streptococcus thermophilus TA40; T2 - produced with S. thermophilus TA40 and the potentially probiotic commercial culture of Lactobacillus rhamnosus LR32; T3 - produced with S. thermophilus TA40 and the potentially probiotic native...
Whey, a co-product of cheese production, becomes an environmental problem when disposed of inappropriately. Jabuticaba peel has antioxidant activity a...
cena: 178,89

 Bromatologische Analysen von probiotischen Getränken Almeida, Raphael Lucas Jacinto, Santos, Newton Carlos, Silva, Semirames 9786206436805
Bromatologische Analysen von probiotischen Getränken

ISBN: 9786206436805 / Niemiecki / Miękka / 52 str.

ISBN: 9786206436805/Niemiecki/Miękka/52 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Raphael Lucas Jacinto Almeida; Newton Carlos Santos; Semirames Silva
Molke, ein Nebenprodukt der Käseherstellung, wird zu einem Umweltproblem, wenn sie unsachgemäß entsorgt wird. Die Jabuticaba-Schale hat unter ihren Bestandteilen eine antioxidative Wirkung und verfügt über geeignete Eigenschaften für die Herstellung verschiedener Produkte, die auf ihrer Verwendung basieren. Die Milchgetränke wurden in drei Chargen hergestellt: T1 - hergestellt mit der Starterkultur von Streptococcus thermophilus TA40; T2 - hergestellt mit S. thermophilus TA40 und der potenziell probiotischen kommerziellen Kultur von Lactobacillus rhamnosus LR32; T3 - hergestellt mit S....
Molke, ein Nebenprodukt der Käseherstellung, wird zu einem Umweltproblem, wenn sie unsachgemäß entsorgt wird. Die Jabuticaba-Schale hat unter ihren...
cena: 178,89

 Analisi bromatologiche delle bevande probiotiche Almeida, Raphael Lucas Jacinto, Santos, Newton Carlos, Silva, Semirames 9786206436850
Analisi bromatologiche delle bevande probiotiche

ISBN: 9786206436850 / Włoski / Miękka / 52 str.

ISBN: 9786206436850/Włoski/Miękka/52 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Raphael Lucas Jacinto Almeida; Newton Carlos Santos; Semirames Silva
cena: 178,89

 Ökologischer Landbau in Familienbetrieben: Gartenbau Santos, Newton Carlos, do N. Silva, Semirames, A. Jacinto, Rafael Lucas 9786206342045
Ökologischer Landbau in Familienbetrieben: Gartenbau

ISBN: 9786206342045 / Niemiecki / Miękka / 52 str.

ISBN: 9786206342045/Niemiecki/Miękka/52 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Newton Carlos Santos; Semirames do N. Silva; Rafael Lucas A. Jacinto
Der ökologische Landbau basiert auf der Erhaltung der natürlichen Ressourcen und der Verbesserung der Produktqualität und strebt eine wirtschaftliche Erzeugung von Lebensmitteln ohne giftige Rückstände an. Dieses Produktionssystem schont nicht nur die Umwelt, sondern erzeugt auch Produkte, die auf dem Markt mehr geschätzt werden, weil sie qualitativ hochwertigere Lebensmittel sind. Vor diesem Hintergrund war es das Ziel dieser Arbeit, Informationen aus der nationalen und internationalen Literatur über die ökologische Produktion in Familienbetrieben zusammenzutragen. Brasilien steht...
Der ökologische Landbau basiert auf der Erhaltung der natürlichen Ressourcen und der Verbesserung der Produktqualität und strebt eine wirtschaftlic...
cena: 178,89

 Development and storage of mangaba and cajá products Santos, Newton Carlos, J. Almeida, Raphael Lucas, do N. Silva, Semirames 9786206392569
Development and storage of mangaba and cajá products

ISBN: 9786206392569 / Angielski / Miękka / 52 str.

ISBN: 9786206392569/Angielski/Miękka/52 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Newton Carlos Santos; Raphael Lucas J. Almeida; Semirames do N. Silva
Fruit growing is one of the most important sectors in Brazil, which is considered to produce the most consumed tropical fruit in the world, as well as having a variety of exotic fruits with potential for the development of new products. Among these fruits is the cajá, considered a rich source of phytochemicals such as anthocyanins, carotenoids, flavonoids and ascorbic acid. Mangaba is also a tropical fruit with high nutritional value and an exotic and peculiar flavour. The aim of this study was to survey the existing literature on these two fruits, with an emphasis on their production,...
Fruit growing is one of the most important sectors in Brazil, which is considered to produce the most consumed tropical fruit in the world, as well as...
cena: 178,89

 Production biologique dans l'agriculture familiale : Horticulture Santos, Newton Carlos, do N. Silva, Semirames, A. Jacinto, Rafael Lucas 9786206343103
Production biologique dans l'agriculture familiale : Horticulture

ISBN: 9786206343103 / Francuski / Miękka / 52 str.

ISBN: 9786206343103/Francuski/Miękka/52 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Newton Carlos Santos; Semirames do N. Silva; Rafael Lucas A. Jacinto
L'agriculture biologique est basée sur la conservation des ressources naturelles et l'amélioration de la qualité des produits, en recherchant la production économique d'aliments sans résidus toxiques. Ce système de production, en plus de ne pas nuire à l'environnement, génère des produits plus valorisés sur le marché car il s'agit d'aliments de qualité supérieure. Compte tenu de ce qui précède, l'objectif de ce travail était de rassembler les informations contenues dans la littérature nationale et internationale sur la production biologique dans l'agriculture familiale. Le...
L'agriculture biologique est basée sur la conservation des ressources naturelles et l'amélioration de la qualité des produits, en recherchant la pr...
cena: 178,89

 Développement et stockage des produits de la mangaba et du cajá Santos, Newton Carlos, J. Almeida, Raphael Lucas, do N. Silva, Semirames 9786206392590
Développement et stockage des produits de la mangaba et du cajá

ISBN: 9786206392590 / Francuski / Miękka / 2023 / 52 str.

ISBN: 9786206392590/Francuski/Miękka/2023/52 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Newton Carlos Santos; Raphael Lucas J. Almeida; Semirames do N. Silva
L'arboriculture est l'un des secteurs les plus importants du Brésil, qui est considéré comme le pays produisant les fruits tropicaux les plus consommés au monde, ainsi qu'une variété de fruits exotiques présentant un potentiel pour le développement de nouveaux produits. Parmi ces fruits figure le cajá, considéré comme une riche source de substances phytochimiques telles que les anthocyanes, les caroténoïdes, les flavonoïdes et l'acide ascorbique. Le mangaba est également un fruit tropical à haute valeur nutritionnelle et à la saveur exotique et particulière. L'objectif de...
L'arboriculture est l'un des secteurs les plus importants du Brésil, qui est considéré comme le pays produisant les fruits tropicaux les plus conso...
cena: 178,89

 Organic production in family farming: Horticulture Santos, Newton Carlos, do N. Silva, Semirames, A. Jacinto, Rafael Lucas 9786206342052
Organic production in family farming: Horticulture

ISBN: 9786206342052 / Angielski / Miękka / 52 str.

ISBN: 9786206342052/Angielski/Miękka/52 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Newton Carlos Santos; Semirames do N. Silva; Rafael Lucas A. Jacinto
Organic agriculture is based on the conservation of natural resources and the improvement of product quality, seeking the economic production of food without toxic residues. This production system, in addition to not harming the environment, generates products that are more valued in the market because they are superior quality foods. In view of the above, the objective of this work was to gather information contained in the national and international literature on organic production in family farming. Brazil occupies the fifth position in the world in terms of organic agricultural area, with...
Organic agriculture is based on the conservation of natural resources and the improvement of product quality, seeking the economic production of food ...
cena: 178,89

 1  2  3  Następna

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia