wyszukanych pozycji: 5
Einfluss der Prozessparameter auf die technologischen Eigenschaften von S??kartoffelmehl
ISBN: 9786207561445 / Niemiecki Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
163,98 zł |
Effetto dei parametri di processo sulle propriet? tecnologiche della farina di igname
ISBN: 9786207561469 / Włoski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
163,98 zł |
Effect of process parameters on technological properties of yam flour
ISBN: 9786202018395 / Angielski / Miękka / 2017 / 80 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
163,98 zł |
Effet des param?tres du processus sur les propri?t?s technologiques de la farine d'igname
ISBN: 9786207561452 / Francuski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
163,98 zł |
Efeito dos par?metros do processo nas propriedades tecnol?gicas da farinha de inhame
ISBN: 9786207561476 / Portugalski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
163,98 zł |