• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

The Omega-Factor: Promoting Health, Preventing Premature Aging and Reducing the Risk of Sudden Cardiac Death » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

The Omega-Factor: Promoting Health, Preventing Premature Aging and Reducing the Risk of Sudden Cardiac Death

ISBN-13: 9781032409412 / Angielski / Miękka / 2023 / 180 str.

Robert Fried; Richard Carlton
The Omega-Factor: Promoting Health, Preventing Premature Aging and Reducing the Risk of Sudden Cardiac Death Robert Fried Richard Carlton 9781032409412 Taylor & Francis Ltd - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

The Omega-Factor: Promoting Health, Preventing Premature Aging and Reducing the Risk of Sudden Cardiac Death

ISBN-13: 9781032409412 / Angielski / Miękka / 2023 / 180 str.

Robert Fried; Richard Carlton
cena 107,05
(netto: 101,95 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 90,63
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

This book presents evidence-based research on omega-3 and omega-6 fatty acids including clinical trials based on description of their health and longevity-promoting health benefits.

Omega-3 fatty acids can limit the inflammation that is the underlying cause of many severe diseases of modern civilization, including diabetes and cardiovascular disease. The Omega-Factor: Promoting Health, Preventing Premature Aging and Reducing the Risk of Sudden Cardiac Death presents information on the mechanisms whereby inflammation damages organs and the blood vessels serving them, as well as the hard science on the mechanisms by which the omega-3 fatty acids protect those tissues. It also features peer-reviewed evidence from clinical trials on these topics.

The book gives cutting-edge information from state-of-the-art developments such as the test that can be done to measure the omega-3 status of one’s own tissues, the “Omega-3 Index”, which can give many years of early warning so that one can take preventive steps and decrease the odds of a heart attack, stroke or kidney disease. It explains why a Mediterranean diet plan rich in omega-3 and omega-6 fatty acids is protective, and it features a six-day meal plan with recipes that will improve body levels of omega-3s. This book helps readers understand the differences between various sources of omega-3 fatty acids, namely flaxseed vs fish oil vs algae-derived oils.

Features

• Provides evidence-based information on why blood vessels require omega-3 fatty acids to maintain health

• Details best sources of the various fatty acids, including plant-based sources

• Includes “at-home tests” to assess cardiovascular status

• Presents literature on how to improve chances of avoiding heart attacks, peripheral arterial disease, strokes, kidney disease and Type 2 diabetes 

The Omega-Factor: Promoting Health, Preventing Premature Aging and Reducing the Risk of Sudden Cardiac Death is an essential resource for healthcare professionals, clinicians and dietitians, as well as for the reader who aims to achieve the goal of a much longer health-span, not just a longer lifespan.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Health & Fitness > Diet & Nutrition - General
Medical > Alternative & Complementary Medicine
Medical > Nutrition
Wydawca:
Taylor & Francis Ltd
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781032409412
Rok wydania:
2023
Dostępne języki:
Ilość stron:
180
Oprawa:
Miękka
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

The Omega Factor. Diet in Okinawa. Omegas Strengthen Blood Vessels and Heart. Omega-3s and Hypertension, Atherosclerosis, and Type 2 Diabetes. Peripheral Artery Disease, Arthritis, Chronic Kidney Disease, Irritable Bowel Syndrome, Glaucoma, Age-Related Macular Degeneration, and Mild Cognitive Impairment in Aging. Flax. Flax Supplementation at Home. Fish and Marine Derived Foods. Determining Omega-3 Content of Meals and Six Day Meal Plan.

Carlton, Richard Richard Carlton is Director and Associate Professo... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia