• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Teaching Food and Culture » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Teaching Food and Culture

ISBN-13: 9781629581279 / Angielski / Miękka / 2015 / 213 str.

Candice Lowe Swift; Richard R. Wilk
Teaching Food and Culture Candice Lowe Swift Richard R. Wilk 9781629581279 Left Coast Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Teaching Food and Culture

ISBN-13: 9781629581279 / Angielski / Miękka / 2015 / 213 str.

Candice Lowe Swift; Richard R. Wilk
cena 194,66
(netto: 185,39 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 186,33
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

With the rapid growth and interest in food studies around the U.S. and globally, the original essays in this one-of-a-kind volume aid instructors in expanding their teaching to include both the latest scholarship and engage with public debate around issues related to food. The chapters represent the product of original efforts to develop ways to teach both with and about food in the classroom, written by innovative instructors who have successfully done so. It would appeal to community college and university instructors in anthropology and social science disciplines who currently teach or want to develop food-related courses. This book -illustrates the creative ways that college instructors have tackled teaching about food and used food as an instructional device;-aims to train the next generation of food scholars to deal with the complex problems of feeding an ever-increasing population -contains an interview with Sidney Mintz, the most influential anthropologist shaping the study of food

Kategorie:
Nauka, Socjologia i społeczeństwo
Kategorie BISAC:
Social Science > Agriculture & Food (see also Political Science - Public Policy - Agricultur
Social Science > Antropologia
Social Science > Zwyczaje i tradycje
Wydawca:
Left Coast Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781629581279
Rok wydania:
2015
Ilość stron:
213
Waga:
0.34 kg
Wymiary:
23.11 x 16.0 x 1.52
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

Part 1: Teaching Food Chapter 1: Introduction: Teaching With and Through Food, Candice Lowe Swift and Richard Wilk  Chapter 2: Interview with Sidney Mintz, Candice Lowe Swift and Richard Wilk  Part 2: Nutrition and Health  Chapter 3: Teaching Obesity: Stigma, Structure, and Self, Alexandra Brewis, Amber Wutich and Deborah Williams  Chapter 4: Are We What Our Ancestors Ate? Introducing Students to the Evolution of Human Diet, Jeanne Sept  Chapter 5: Just Milk? Nutritional Anthropology and the Single Food Approach, Andrea S. Wiley  Part 3: Food Ethics and the Public  Chapter 6: Teaching the Experience and Ethics of Consumption and Food Supply, Peter Benson  Chapter 7: Ethnography of Farmers Markets: Studying Culture, Place, and Food Democracy, Carole Counihan  Chapter 8: Using Volunteer Service in Courses about Food, Janet Chrzan  Part 4: Food, Identity, and Consumer Society  Chapter 9: Teaching Restaurants, David Sutton and David Beriss  Chapter 10: Developing Pedagogies for the Anthropology of Food, Brian Stross  Chapter 11: Teaching Communication and Language with Food, Amber O’Connor  Chapter 12: The Last Course: Relating Research to Teaching about Food, Penny van Esterik

Candice L. Swift is Associate Professor in the Department of Anthropology at Vassar College and a founding director of the college’s Multidisciplinary Learning-Living Community on Food. She has studied Russian language, history, and culture in the former Soviet Union, conducted research on nationalism in post-Soviet Central Asia, and currently focuses on cultural citizenship and diasporic identification on the Indian Ocean Island of Mauritius. She has been teaching courses on food, culture, and sustainability for several years, and has initiated a number of service-based learning opportunities around issues related to food. Richard Wilk is Provost’s Professor of Anthropology at Indiana University where he directs the Food Studies Program. His recent edited books are Time, Consumption, and Everyday Life (with Elizabeth Shove and Frank Trentmann, Berg Publishers, 2009), and Rice and Beans: A Unique Dish in a Hundred Places (with Livia Barbosa, Berg, 2011). He has been teaching courses on food and culture and food, sex and gender for more than a decade.

Wilk, Richard R. Richard Wilk is Professor of Anthropology, Indiana... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia