• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Sustainable Food Procurement » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2952079]
• Literatura piękna
 [1850969]

  więcej...
• Turystyka
 [71058]
• Informatyka
 [151066]
• Komiksy
 [35579]
• Encyklopedie
 [23181]
• Dziecięca
 [620496]
• Hobby
 [139036]
• AudioBooki
 [1646]
• Literatura faktu
 [228729]
• Muzyka CD
 [379]
• Słowniki
 [2932]
• Inne
 [445708]
• Kalendarze
 [1409]
• Podręczniki
 [164793]
• Poradniki
 [480107]
• Religia
 [510956]
• Czasopisma
 [511]
• Sport
 [61267]
• Sztuka
 [243299]
• CD, DVD, Video
 [3411]
• Technologie
 [219640]
• Zdrowie
 [100984]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2281]
• Puzzle, gry
 [3363]
• Literatura w języku ukraińskim
 [258]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8020]
Kategorie szczegółowe BISAC

Sustainable Food Procurement

ISBN-13: 9781032486161 / Twarda / 2024 / 216 str.

Sustainable Food Procurement  9781032486161 Taylor & Francis Ltd - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Sustainable Food Procurement

ISBN-13: 9781032486161 / Twarda / 2024 / 216 str.

cena 655,81
(netto: 624,58 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 651,77
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!
inne wydania

The book examines sustainable food procurement policy and practice in the European Union, and beyond.

Kategorie:
Nauka
Kategorie BISAC:
Business & Economics > Industries - Food Industry
Nature > Ecology
Political Science > Public Policy - Agriculture & Food Policy
Wydawca:
Taylor & Francis Ltd
Seria wydawnicza:
Routledge Studies in Food, Society and the Environment
ISBN-13:
9781032486161
Rok wydania:
2024
Ilość stron:
216
Wymiary:
23.4 x 15.6
Oprawa:
Twarda
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

Introduction

 

PART I - National Experiences

 

1   Rise and decline of standards in UK school meal provision, 1980-2022  

Mark Stein & Yiannis Polychronakis

2   Sustainable Public Food Procurement in English Higher Education

Dr. Penelope Giosa

3   Public procurement and local food in Sweden, Denmark and the UK

Mark Stein & Yiannis Polychronakis

4   Public meal provision in the Baltic Sea Region: analysis of issues and challenges towards sustainable public food systems

Minna Mikkola, Urszula Ala-Karvia and Mark Stein

5  Sustainable public food procurement in France

Isabelle Hasquenoph

6   Sustainable public procurement of food in Spain

José Pernas García & Ximena Lazo Vitoria

7   Sustainable Public Food Procurement in Brazil

Chiara Falvo

8  Sustainable food procurement & universities: a participative and eco-innovative tender for the vending machines at the University of Turin –

Nadia Tecco & Egidio Dansero

9   Sustainable public food procurement in Italy:  Minimum Environmental Criteria and definitions of sustainability

Andrea Appolloni  Wenjuan Cheng  Giorgia Masili  Daniele Binci  Mark Stein

10  Designing & measuring sustainability and social impacts of foodservice.

Maurizio Mariani , Robin Gourlay, Giulia Caddeo

11   The European “meal voucher” market and its evolution.

Maurizio Mariani

 

PART II - Future Scenarios for Sustainable Procurement of Food and Catering

 

12  The Impact of the ‘Farm To Fork’ Strategy on Sustainable Food Procurement

Roberto Caranta

13    Transforming food systems and their procurement - Let’s go back to the drawing board

Marta Andhov, Line Rise Nielsen, Sven Mikulic

 14   A paradigm shift in public foodservice

Maurizio Mariani

Mark Stein is a Research Associate at the University of Salford, UK, where he completed his PhD on sustainable food procurement. He has decades of experience working in municipal economic development, where he supported small business development, secured external funding, promoted e-commerce, and developed sustainable procurement policies.

Maurizio Mariani is the director of the international platform Eating City. He plays an active role in international research projects that aim to promote sustainable public food services. He has co-authored several books, such as La Ville Qui Mange (2013) and City Food Policies: Securing our daily bread in an Urbanizing World (2015).

Roberto Caranta is a Professor of Administrative Law at the University of Turin, Italy, and coordinator of Sustainability and Procurement in International, European, and National Systems (SAPIENS) International Training Network. He is the author and editor of numerous books, including European Public Procurement: Commentary to Directive 2014/24/EU (2021).

Yiannis Polychronakis is the Head of Supply Chains, Procurement and Project Management in Salford University, UK. Yiannis is also an engineer with extensive industrial experience, and has published his empirical work in numerous prestigious international journals and conference proceedings.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia