• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Sustainable Culinary Systems: Local Foods, Innovation, Tourism and Hospitality » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Sustainable Culinary Systems: Local Foods, Innovation, Tourism and Hospitality

ISBN-13: 9780415533706 / Angielski / Twarda / 2012 / 314 str.

Colin Michael Hall; Prof C. Michael Hall; Stefan Gossling
Sustainable Culinary Systems: Local Foods, Innovation, Tourism and Hospitality Hall, C. Michael 9780415533706 Routledge - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Sustainable Culinary Systems: Local Foods, Innovation, Tourism and Hospitality

ISBN-13: 9780415533706 / Angielski / Twarda / 2012 / 314 str.

Colin Michael Hall; Prof C. Michael Hall; Stefan Gossling
cena 731,67 zł
(netto: 696,83 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 705,23 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

There is increasing public and academic interest in local and sustainable foods and food tourism. These interests have been reflected in such diverse elements as the growth of farmers markets, green restaurants, food miles, crabon and sustainability labelling, concerns over food supply and security, Slow Food, Fair Trade, and a desire to buy and 'eat locally'. Food related hospitality and tourism is integral to this process because of the way in which it simultaneously acts to globalise and localise food consumption and create new foodways and commodity chains. This book therefore aims to provide an integrated understanding of the contemporary interest in food and food tourism through the use of an international collection of illustrative case study chapters as well as the provision of a novel integrative framework for the book, a sustainable culinary system. This is the first volume to examine the concept of sustainable culinary systems, particularly with specific reference to tourism and hospitality.

Kategorie:
Turystyka
Kategorie BISAC:
Travel > General
Business & Economics > Industries - Service
Business & Economics > Development - Sustainable Development
Wydawca:
Routledge
Seria wydawnicza:
Routledge Studies of Gastronomy, Food and Drink
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780415533706
Rok wydania:
2012
Numer serii:
000421073
Ilość stron:
314
Waga:
0.65 kg
Wymiary:
22.86 x 15.49 x 2.54
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

"…there are many things to admire about this book, especially the different case studies which allow the reader to understand the frameworks that are used. The chapters are relevant, interesting and useful.  The reader may be surprised by the quality of  theoretical research and practical applications. I find this book to be a useful and interesting book for university students, researchers or just for culinary lovers. The value of  the chapters is exceptional." – Sara Sbai, School of Business, Mundiapolis University in Casablanca, Morocco and CAEPEM, IAE, University of Perpignan Via Domitia, France

Part 1: Introductory Context 1. Sustainable Culinary Systems: An Introduction Part 2: Reinforcing the Local in Food and Tourism 2. Culinary Networks and Rural Tourism Development: Constructing the Local through Everyday Practices 3. Real Food in the US: Local Food Initiatives, Government and Tourism 4. Rørosmat: The Development and Success of a Local Food Brand in Norway 5. The Local in Farmers Markets in New Zealand 6. Is "Local" Just a Hot Menu Trend? Exploring Restaurant Patrons' Menu Choices when Encountering Local Food Options 7. Accessing the Effects of Local Brand Farm Products on the Linkage with Tourism: Evidence from Japan 8. The Evolving Relationship Between Food and Tourism: A Case Study of Devon in the 20th Century 9. Raising Awareness of Local Food Through Tourism as Sustainable Development: Lessons from Japan and Canada Part 3: Slow and Sustainable Food and Tourism 10. Slow Baltic: The Slow Food Concept in Relation to Baltic Gastronomy 11. Collaboration in Food Tourism: Developing Cross-Industry Partnerships 12. Sustainable Winegrowing in New Zealand 13. Regulatory and Institutional Barriers to New Business Development: The Case of Swedish Wine Tourism 14. Sustaining Halal Certification at Restaurants in Malaysia 15. Heritage and Authenticity in Food Tourism Part 4: Conclusion 16. Conclusion: Re-imagining Sustainable Culinary Systems

Hall, C. Michael, Prof Colin Michael Hall is PhD from the University of W... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia