• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Proteins at Liquid Interfaces: Volume 7 » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Proteins at Liquid Interfaces: Volume 7

ISBN-13: 9780444829443 / Angielski / Twarda / 1998 / 497 str.

Möbius, D.
Proteins at Liquid Interfaces: Volume 7 Möbius, D. 9780444829443 ELSEVIER SCIENCE & TECHNOLOGY - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Proteins at Liquid Interfaces: Volume 7

ISBN-13: 9780444829443 / Angielski / Twarda / 1998 / 497 str.

Möbius, D.
cena 919,20
(netto: 875,43 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 917,30
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

The interfacial behaviour of surfactants and proteins, and their mixtures, is of importance in a wide range of areas such as food technology, detergency, cosmetics, coating processes, biomedicine, pharmacy and biotechnology. Methods such as surface and interfacial tension measurements and interfacial dilation and shear rheology characterise the relationships between these interfacial properties and the complex behaviour of foams and emulsions is established. Recently-developed experimental techniques, such as FRAP which enable the measurement of molecular mobility in adsorption layers, are covered in this volume. The development of theories to describe the thermodynamic surface state or the exchange of matter for proteins and protein/surfactant mixtures is also described.Features of this book: - Reflects the state-of-the-art research and application of protein interfacial layers rather than a snapshot of only some recent developments.- Emphasis is placed on experimental details as well as recent theoretical developments.- New experimental techniques applied to protein interfacial layers are described, such as FRAP or ADSA, or rheological methods to determine the mechanical behaviour of protein-modified interfaces.- A large number of practical applications, ranging from emulsions relevant in food technology for medical problems such as lung surfactants, to the characterisation of foams intrinsic to beer and champagne production.The book will be of interest to research and university institutes dedicated to interfacial studies in chemistry, biology, pharmacy, medicine and food engineering. Industrial departments for research and technology in food industry, pharmacy, medicine and brewery research will also find this volume of value.

Kategorie:
Inne
Kategorie BISAC:
Science > Chemia - Organiczna
Science > Chemia - Analityczna
Technology & Engineering > Chemical & Biochemical
Wydawca:
ELSEVIER SCIENCE & TECHNOLOGY
Seria wydawnicza:
Studies In Interface Science S.
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780444829443
Rok wydania:
1998
Numer serii:
000006448
Ilość stron:
497
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

1. Proteins: some principles of classification and structure (K. Schwenke). 2. Adsorption and interfacial tension isotherms for proteins (V.B. Fainerman, R. Miller). 3. Properties of protein interfacial layers at liquid-fluid interfaces (V.N. Izmailowa, G.P. Yampolskaya). 4. Reversibility of protein adsorption (F. MacRitchie). 5. Interfacial rheology of mixed food protein and surfactant adsorption layers with respect to emulsion and foam stability (B.S. Murray). 6. Relation between surface rheology and foaming behaviour of aqueous protein solutions (A. Prins, M.A. Bos, F.J.G. Boerboom, H.K.A.I. van Kalsbeek). 7. Mobility of adsorbed protein molecules as studied by fluorescence recovery after photobleaching (FRAP) (D.C. Clark, P.J. Wilde). 8. Interfacial tensions of protein solutions using axisymmetric drop shape analysis (P. Chen, R. Prokop, S.S. Susnar, A.W. Neumann). 9. Surface dilational rheology of proteins adsorbed at air/water and oil/water interfaces (J. Benjamins, E.H. Lucassen-Reynders). 10. Protein-lipid interactions (T. Nylander). 11. Characterisation of gelatine-surfactant interaction and its relevance to liquid film coating (R. Wüstneck, J. Krägel). 12. Subject Index.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia