• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Plant resources and the dairy industry » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Plant resources and the dairy industry

ISBN-13: 9786209235801 / Angielski / Miękka / 2025 / 88 str.

Asma Souad Ould Kaddour; Rabiaa KOUADRIA; Brahim Lotmani
Plant resources and the dairy industry Ould Kaddour, Asma Souad, KOUADRIA, Rabiaa, Lotmani, Brahim 9786209235801 Our Knowledge Publishing - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Plant resources and the dairy industry

ISBN-13: 9786209235801 / Angielski / Miękka / 2025 / 88 str.

Asma Souad Ould Kaddour; Rabiaa KOUADRIA; Brahim Lotmani
cena 307,47
(netto: 292,83 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 307,47
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

The objective of this study is to compare the inhibitory power of different phenolic extracts (extracts obtained by the maceration method and the MACHEÏX method) from two varieties of garlic (red variety, white variety) on the growth of lactic acid bacteria. (Lactobacillus bulgaricus and Streptococcus thermophilus). Two evaluation methods were adopted: one is the agar diffusion method and the other is the direct contact method. The results obtained were subjected to statistical analysis in order to compare the effect of different extracts at different concentrations (0%, 1%, 2%, 5%) and to determine the most discriminating method. The experimental work was supplemented by an in-situ study, which involved preparing fresh cheese with the addition of both lactic ferments and garlic extract, in order to study the effect of the latter on the coagulating activity of the strains on the one hand and, on the other, their influence on the microbiological quality of the finished product. Taste tests were carried out to evaluate the organoleptic and sensory qualities.

Kategorie BISAC:
Science > Biochemia
Wydawca:
Our Knowledge Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9786209235801
Rok wydania:
2025
Ilość stron:
88
Wymiary:
22.0 x 15.0
Oprawa:
Miękka
Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia