• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Noma: Time and Place in Nordic Cuisine » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Noma: Time and Place in Nordic Cuisine

ISBN-13: 9780714859033 / Angielski / Twarda / 2010 / 368 str.

Rene Redzepi
Noma: Time and Place in Nordic Cuisine Rene Redzepi 9780714859033 Phaidon Press Ltd - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Noma: Time and Place in Nordic Cuisine

ISBN-13: 9780714859033 / Angielski / Twarda / 2010 / 368 str.

Rene Redzepi
cena 255,95 zł
(netto: 243,76 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 251,96 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

""Noma is the most important cookbook of the year." The Wall Street JournalRene Redzepi has been widely credited with re‐inventing Nordic cuisine. His Copenhagen restaurant, Noma, was recognized as the #1 best in the world by the San Pellegrino World s 50 Best Restaurant awards in April 2010 after receiving the "Chef s Choice" award in 2009. Redzepi operates at the cutting edge of gourmet cuisine, combining an unrelenting creativity and a remarkable level of craftsmanship with an inimitable and innate knowledge of the produce of his Nordic terroir. At Noma, which Redzepi created from a derelict eighteenth‐century warehouse in 2003 after previously working at both elBulli and The French Laundry, diners are served exquisite concoctions, such as Newly‐Ploughed Potato Field or The Snowman from Jukkasjarvi, all painstakingly constructed to express their amazing array of Nordic ingredients. His search for ingredients involves foraging amongst local fields for wild produce, sourcing horse‐mussels from the Faroe Islands and the purest possible water from Greenland. Redzepi has heightened the culinary philosophy of seasonally and regionally sourced sustainable ingredients to an unprecedented level, and in doing so has created an utterly delicious cuisine. At the age of 37, Redzepi is one of the most influential chefs in the world.Noma: Time and Place in Nordic Cuisine offers an exclusive insight into the food, philosophy and creativity of Rene Redzepi. It reveals the first behind the scenes look at the restaurant, Noma, and features over 90 recipes as well as excerpts from Redzepi s diary from the period leading up to the opening of the restaurant and texts on some the most enigmatic of Noma s suppliers. The book includes 200 new specially commissioned color photographs of the dishes, unique local ingredients and landscapes from across the Nordic region. It also includes a foreword by the artist Olafur Eliasson."

Kategorie:
Zdrowie
Kategorie BISAC:
Cooking > Regional & Ethnic - Scandinavian
Cooking > Individual Chefs & Restaurants
Wydawca:
Phaidon Press Ltd
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780714859033
Rok wydania:
2010
Ilość stron:
368
Waga:
2.18 kg
Wymiary:
25.65 x 29.21 x 4.06
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Glosariusz/słownik
Wydanie ilustrowane

René Redzepi is head chef and owner of Noma restaurant in Copenhagen, where he creates his inventive take on Nordic cuisine with a distinctive emphasis on regional specialities. He is widely recognized as one of the world's most influential chefs.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia