• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Microorganisms and Fermentation of Traditional Foods » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Microorganisms and Fermentation of Traditional Foods

ISBN-13: 9781482223088 / Angielski / Twarda / 2014 / 390 str.

Ramesh C. Ray; Montet Didier
Microorganisms and Fermentation of Traditional Foods Ramesh C. Ray Montet Didier 9781482223088 CRC Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Microorganisms and Fermentation of Traditional Foods

ISBN-13: 9781482223088 / Angielski / Twarda / 2014 / 390 str.

Ramesh C. Ray; Montet Didier
cena 999,95 zł
(netto: 952,33 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 957,11 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

The first volume in a series covering the latest information in microbiology, biotechnology, and food safety aspects, this book is divided into two parts. Part I focuses on fermentation of traditional foods and beverages, such as cereal and milk products from the Orient, Africa, Latin America, and other areas. Part two addresses fermentation biology, discussing specific topics including microbiology and biotechnology of wine and beer, lactic fermented fruits and vegetables, coffee and cocoa fermentation, probiotics, bio-valorization of food wastes, and solid state fermentation in food processing industries.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Science > Life Sciences - General
Wydawca:
CRC Press
Seria wydawnicza:
Food Biology
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781482223088
Rok wydania:
2014
Numer serii:
000470307
Ilość stron:
390
Waga:
0.70 kg
Wymiary:
23.37 x 15.24 x 2.54
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

Part 1:Traditional Fermented foods and Beverages. Microorganisms and their role in food fermentation. Oriental fermented foods. African fermented foods. Latin American fermented foods . Fermented cereal products . Bread: Between the Heritage of past and the Technology of present. Fermented fish and fish products. Fermented milk and milk products . Cheese. Sausage. Sensory evaluation of fermented foods. . Part 2: Fermentation Biotechnology. Beer. Wine. Fruit wine. Cider. Distilled alcoholic beverages . Vinegar. Lacto-pickling of vegetables and fruits. Coffee fermentation. Cocoa fermentation. Microbial proteins. Probiotics. Application of solid state fermentation technology in food processing industries. Bio-valorization of food wastes.

Ramesh C. Ray, Montet Didier



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia