• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Microbiological Risk Assessment in Food Processing » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Microbiological Risk Assessment in Food Processing

ISBN-13: 9781855735859 / Angielski / Twarda / 2002 / 320 str.

Microbiological Risk Assessment in Food Processing  9781855735859 Woodhead Publishing Ltd - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Microbiological Risk Assessment in Food Processing

ISBN-13: 9781855735859 / Angielski / Twarda / 2002 / 320 str.

cena 949,22 zł
(netto: 904,02 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 941,44 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Microbiological risk assessment (MRA) is one of the most important recent developments in food safety management. Adopted by Codex Alimentarius and many other international bodies, it provides a structured way of identifying and assessing microbiological risks in food. Edited by two leading authorities, and with contributions by international experts in the field, Microbiological risk assessment provides a detailed coverage of the key steps in MRA and how it can be used to improve food safety.

The book begins by placing MRA within the broader context of the evolution of international food safety standards.
Part one introduces the key steps in MRA methodology. A series of chapters discusses each step, starting with hazard identification and characterisation before going on to consider exposure assessment and risk characterisation. Given its importance, risk communication is also covered. Part two then considers how MRA can be implemented in practice. There are chapters on implementing the results of a microbiological risk assessment and on the qualitative and quantitative tools available in carrying out a MRA. It also discusses the relationship of MRA to the use of microbiological criteria and another key tool in food safety management, Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP) systems.

With its authoritative coverage of both principles and key issues in implementation, Microbiological risk assessment in food processing is a standard work on one of the most important aspects of food safety management.

  • Provides a detailed coverage of the key steps in microbiological risk assessment (MRA) and how it can be used to improve food safety
  • Places MRA within the broader context of the evolution of international food safety standards
  • Introduces the key steps in MRA methodology, considers exposure assessment and risk characterisation, and covers risk communication

Kategorie:
Inne
Kategorie BISAC:
Cooking > Methods - Canning & Preserving
Technology & Engineering > Food Science - General
Science > Mikrobiologia
Wydawca:
Woodhead Publishing Ltd
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781855735859
Rok wydania:
2002
Ilość stron:
320
Waga:
0.62 kg
Wymiary:
23.39 x 15.6 x 1.91
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

"...highly recommended to all scientists and practitioners in food industry, academia and authorities as an indispensable guide in this special field." --Advances in Food Research

".written by the 'who's who' of risk assessment., Food Technology
Whether you're a researcher, food technology student or a safety decision maker, this book offers valuable resources for everyone." --Food Technology

The evolution of microbiological risk assessment (MRA). Part 1 The methodology of MRA: MRA: An introduction; Hazard identification; Hazard characterisation/dose-response assessment; Exposure assessment; Risk characterisation; Risk communication. Part 2 Implementing MRA: Implementing the results of MRA; Pathogen risk management; Tools for MRA; Microbiological criteria and MRA; HACCP systems and MRA; The future of MRA.

Martyn Brown was formerly a Senior Microbiologist at Unilever Savoury Global Supply Chain and Technology Group, UK. Now a consultant, he is an internationally-known authority on the management of food safety. Dr Mike Stringer is Director of the Food Technology Division at the internationally-renowned Campden and Chorleywood Food Research Association.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia