• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Microbial Pigments: Applications in Food and Beverage Industry » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Microbial Pigments: Applications in Food and Beverage Industry

ISBN-13: 9781032392639 / Angielski

Mohammed Kuddus; Poonam Singh; Sindhu Raveendran
Microbial Pigments: Applications in Food and Beverage Industry Mohammed Kuddus Poonam Singh Sindhu Raveendran 9781032392639 CRC Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Microbial Pigments: Applications in Food and Beverage Industry

ISBN-13: 9781032392639 / Angielski

Mohammed Kuddus; Poonam Singh; Sindhu Raveendran
cena 707,28 zł
(netto: 673,60 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 690,82 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

The book explores the use of microbial pigments as additives, antioxidants, color intensifiers, and functional food ingredients. It discusses pigment isolation and processing technologies. The book also discusses food safety and toxicology aspects.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - Food Types
Wydawca:
CRC Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781032392639

Chapter 1 – Potential microbial pigments

Shareen Fatima Rizvi, Syed Khalida Izhar, Umme Habiba, Ananya Bajpai and Roohi

Chapter 2 - Conventional and alternative microbial sources of food-grade pigments and their production processes

Nuno R. da Silva, Bruna Basto, José A. Teixeira, Sara C. Silvério

Chapter 3 - Biotechnological tools for enhancing microbial pigment production

Pedro Garcia Pereira Silva, Camila Ramão Contessa, Izabela Queiroz Silva, Natália Madruga Arrieira, Lucielen Oliveira Santos, Carlos André Veiga Burkert, Janaina Fernandes de Medeiros Burkert

Chapter 4 - Application of microbial pigments in food industry

Susmita Ghosh, Tanmay Sarkar, Runu Chakraborty

 Chapter 5 - Microbial pigments: Applications in beverage industry

Ajay Nair, Archana S. Rao, Sameeksha K. Ghat, Lidia A, Veena S M, Vidya A S, Sunil S. More

 Chapter 6 - Microbial pigments as flavour and food additives

Vineeta Singh, Rachna Singh, Shalini Singh Visen

 Chapter 7 - Microbial pigments as functional food ingredients

Lakha Salaipeth, Noraphat Hwanhlem and Paripok Phitsuwan

 Chapter 8 - Microbial pigments in fruit based spread

Naina Dwivedi and Sujeet Pratap Singh

Chapter 9 - Bacterial pigments as antimicrobial agents

Aravind Madhavan, K B Arun, Reshmy R, Abhinand K, Bipin G Nair, Raveendran Sindhu, Laya Liz Kuriakose, Mukesh Kumar Awasthi, Ashok Pandey, Parameswaran Binod

Chapter 10 - Development of novel food grade pigments

Archana S. Rao, Ajay Nair, Hima A. Salu, Pooja KR, Meghana CA, Nagachandra Reddy, Veena S M, Vidya A S, Sunil S. More

Chapter 11 - Microbial pigments as antioxidants for food and beverage industries

R. Poorniammal and S. Prabhu

Chapter 12 - Azaphilone alkaloids as a prospective source of microbial pigments in food industry

Lu-jie Liu and Zhi-long Wang

Chapter 13 - Anthocyanins: Yeast's role in natural pigment modification

Escott, C. López, C. & Morata, A.

Chapter 14 - Food Colours: Toxicology and food safety

Vanga Sri Varsha, Tanmayi Boreda, Adithi Reddi Kamana, Sanjana Reddy Pailla, Yashasvi Kambhampati, Gourav T, Ashoutosh Panday, Sanjeeb Kumar Mandal, Bishwambhar Mishra

Chapter 15 - Patents and innovations in food grade microbial pigments

Maria Nicolle Pereira da Silva, Cledna Kaline dos Santos Duarte, Emanuelly Beatriz Tenório Sampaio, Aline Cavalcanti de Queiroz, Kelly Fernanda Seára da Silva, Magna Suzana Alexandre Moreira, Adeildo Junior de Oliveira, Alysson Wagner Fernandes Duarte

Index

Dr. Mohammed Kuddus is a Professor and Head of the Department of Biochemistry, College of Medicine, University of Hail, Hail, Kingdom of Saudi Arabia. He completed his PhD in Biochemistry and Enzyme Biotechnology from Sam Higginbottom University of Agriculture, Technology & Sciences (SHUATS), Allahabad, India. He has more than 80 research publications, 10 books, 22 book chapters, 9 research grants, and a patent to his credit.

Dr. Poonam Singh is an Assistant Professor at the Department of Molecular and Cellular Engineering, Jacob School of Bioengineering & Biotechnology, Sam Higginbottom University of Agriculture, Technology & Sciences, Allahabad, India.  She has over ten years of research experience and 23 research publications in National and International journals.

Dr. Sindhu Raveendra is a Professor at the Department of Food Technology, TKM Institute of Technology, Kerala, India. She completed her PhD from the School of Biosciences, Mahatma Gandhi University, Kottayam, India. She has over 300 research communications to her credit. She also has 23 bacterial sequences submissions to NCBI.

Dr. Rachana Singh is an Assistant Professor at the Amity Institute of Biotechnology, Amity University Uttar Pradesh, Lucknow, India. She completed her PhD in Plant Molecular Virology from the National Botanical Research Institute, Lucknow. She has published around 30 research papers, 14 book chapters and two books.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia