• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Meat and Meat Products: Technology, Chemistry and Microbiology » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Meat and Meat Products: Technology, Chemistry and Microbiology

ISBN-13: 9780412495601 / Angielski / Miękka / 1995 / 444 str.

Jane P. Sutherland; Alan H. VarnAm; A. Varnam
Meat and Meat Products: Technology, Chemistry and Microbiology Jane P. Sutherland Alan H. VarnAm A. Varnam 9780412495601 Kluwer Academic Publishers - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Meat and Meat Products: Technology, Chemistry and Microbiology

ISBN-13: 9780412495601 / Angielski / Miękka / 1995 / 444 str.

Jane P. Sutherland; Alan H. VarnAm; A. Varnam
cena 201,24
(netto: 191,66 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 192,74
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

Meat and Meat Products integrates the fundamental disciplines of food science, such as chemistry and microbiology, with processing technology and product - related aspects such as criteria for acceptability. The book provides thoroughly integrated and up-to-date coverage of this important food group and by careful use of learning objectives, tables, figures, boxes and exercises, guides the professional and student alike through its user friendly and clear format.
The book includes details of conversion of muscle into meat, uncooked, comminuted and re-formed meat products, cured and cooked meats and meat products, fermented meats and frozen and dried meats and meat products. The study of meat and meat products is a major part of most food science and technology courses, and is therefore invaluable to undergraduate students studying these disciplines and to those taking more specialized MSc or other postgraduate courses.
As the book provides thorough coverage of all industrial aspects, including control points (HACCP), it is also of great use to food industry employees involved in product development, production management and quality assurance, especially those studying for professional qualifications. Academics involved in teaching elements of this subject and personnel involved in a regulatory capacity should also find this book ideal for their use.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Kluwer Academic Publishers
Seria wydawnicza:
Food Products Series
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780412495601
Rok wydania:
1995
Wydanie:
1995
Numer serii:
000008707
Ilość stron:
444
Waga:
0.62 kg
Wymiary:
23.39 x 15.72 x 2.21
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

Introduction. Conversion of Muscle into Meat. Uncooked Comminuted and Reformed Meat Products. Cured Meats. Cooked Meat and Cooked Meat Products. Cooked Cured Meats. Fermented Sausages. Frozen Meat and Meat Products. Dried Meats, Intermediated Moisture Meats and Meat Extracts. Further Reading. Index.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia