Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Irena Chalmers' All-Time Favorites: A Lifetime of Recipes for the First-Time Cook » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2300472]
•
Literatura piękna
[1564566]
więcej...
•
Turystyka
[62981]
•
Informatyka
[127629]
•
Komiksy
[27949]
•
Encyklopedie
[21797]
•
Dziecięca
[501802]
•
Hobby
[105677]
•
AudioBooki
[2492]
•
Literatura faktu
[190534]
•
Muzyka CD
[965]
•
Słowniki
[2924]
•
Inne
[388181]
•
Kalendarze
[605]
•
Podręczniki
[158229]
•
Poradniki
[408443]
•
Religia
[438507]
•
Czasopisma
[461]
•
Sport
[54277]
•
Sztuka
[209570]
•
CD, DVD, Video
[4391]
•
Technologie
[170996]
•
Zdrowie
[90393]
•
Książkowe Klimaty
[127]
•
Zabawki
[4342]
•
Puzzle, gry
[3451]
•
Literatura w języku ukraińskim
[217]
•
Art. papiernicze i szkolne
[12496]
Kategorie szczegółowe BISAC
Irena Chalmers' All-Time Favorites: A Lifetime of Recipes for the First-Time Cook
ISBN-13
: 9780743210744 / Angielski / Miękka / 2000 / 352 str.
Irena Chalmers
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Irena Chalmers' All-Time Favorites: A Lifetime of Recipes for the First-Time Cook
ISBN-13
: 9780743210744 / Angielski / Miękka / 2000 / 352 str.
Irena Chalmers
cena
97,11
zł
(netto: 92,49 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 95,18 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 13-18 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking
>
Courses & Dishes - General
Cooking
>
Methods - General
Wydawca:
Xlibris Corporation
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780743210744
Rok wydania:
2000
Ilość stron:
352
Waga:
0.61 kg
Wymiary:
23.57 x 19.13 x 1.96
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Chalmers, Irena
Irena Chalmers is the author of more than forty bo...
więcej >
Udostępnij
Czytaj nas na: