• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Hopped Up: How Travel, Trade, and Taste Made Beer a Global Commodity » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Hopped Up: How Travel, Trade, and Taste Made Beer a Global Commodity

ISBN-13: 9780197676042 / Angielski / Twarda / 2024 / 352 str.

Professor Jeffrey M. (Professor of History and Food Studies
Hopped Up: How Travel, Trade, and Taste Made Beer a Global Commodity Jeffrey M. (Professor of History and Food Studies, Professor of History and Food Studies, University of Toronto) Pilcher 9780197676042 Oxford University Press Inc - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Hopped Up: How Travel, Trade, and Taste Made Beer a Global Commodity

ISBN-13: 9780197676042 / Angielski / Twarda / 2024 / 352 str.

Professor Jeffrey M. (Professor of History and Food Studies
cena 130,25
(netto: 124,05 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 129,75
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Nauka, Historia
Kategorie BISAC:
Social Science > Agriculture & Food (see also Political Science - Public Policy - Agricultur
History > Social History
Business & Economics > Globalization
Wydawca:
Oxford University Press Inc
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780197676042
Rok wydania:
2024
Ilość stron:
352
Wymiary:
23.5 x 15.6
Oprawa:
Twarda
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

Jeffrey M. Pilcher is Professor of History and Food Studies at the University of Toronto. He is the author and editor of numerous books, including Planet Taco: The Global History of Mexican Food (OUP 2012), The Oxford Handbook of Food History (OUP 2012), and Food in World History.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia