• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Handbook of Frozen Foods » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Handbook of Frozen Foods

ISBN-13: 9780824747121 / Angielski / Twarda / 2004 / 1293 str.

Isabel Guerrero Legaretta; Hui Hui; Y. H. Hui
Handbook of Frozen Foods Isabel Guerrero Legaretta Hui Hui Y. H. Hui 9780824747121 CRC - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Handbook of Frozen Foods

ISBN-13: 9780824747121 / Angielski / Twarda / 2004 / 1293 str.

Isabel Guerrero Legaretta; Hui Hui; Y. H. Hui
cena 1317,00 zł
(netto: 1254,29 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1259,35 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Collecting an impressive amount of professional expertise on frozen food science, technology, and engineering, this reference describes the manufacture, processing, inspection, and safety of frozen foods - surveying a wide range of topics in frozen food packaging, quality, and shelf-life from more than 50 of the most respected leaders in the field.

Kategorie:
Nauka, Chemia
Kategorie BISAC:
Science > Chemia
Technology & Engineering > Food Science - General
Cooking > Methods - Canning & Preserving
Wydawca:
CRC
Seria wydawnicza:
Food Science and Technology
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780824747121
Rok wydania:
2004
Numer serii:
000036113
Ilość stron:
1293
Waga:
1.45 kg
Wymiary:
25.81 x 18.14 x 3.94
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia

Freezing Principles. Frozen Food Characteristics. Frozen Meat and Poultry. Frozen Seafoods. Frozen Vegetables. Frozen Fruits and Fruit Products. Frozen Desserts, Frozen Dough, and Microwavable Frozen Foods. Frozen Foods Safety Considerations. Appendices. Index.

Y. H. Hui, Y. H. Hui, Isabel Guerrero Legarretta, Miang Hoong Lim, K.D. Murrell, Wai-Kit Nip



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia