• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Food Safety = Behavior : 30 Proven Techniques to Enhance Employee Compliance » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2328764]
• Literatura piękna
 [1502588]

  więcej...
• Turystyka
 [82544]
• Informatyka
 [204262]
• Komiksy
 [28614]
• Encyklopedie
 [25140]
• Dziecięca
 [502197]
• Hobby
 [127667]
• AudioBooki
 [21435]
• Literatura faktu
 [213886]
• Muzyka CD
 [10374]
• Słowniki
 [2443]
• Inne
 [439949]
• Kalendarze
 [1094]
• Podręczniki
 [118670]
• Poradniki
 [470432]
• Religia
 [380659]
• Czasopisma
 [353]
• Sport
 [76059]
• Sztuka
 [203887]
• CD, DVD, Video
 [1649]
• Technologie
 [143709]
• Zdrowie
 [85463]
• Książkowe Klimaty
 [61]
• Puzzle, gry
 [1927]
• Large Print
 [35197]
Kategorie szczegółowe BISAC

Food Safety = Behavior : 30 Proven Techniques to Enhance Employee Compliance

ISBN-13: 9781493943951 / Angielski / Miękka / 2016 / 115 str.

Frank Yiannas
Food Safety = Behavior : 30 Proven Techniques to Enhance Employee Compliance Frank Yiannas 9781493943951 Springer - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

    

Food Safety = Behavior : 30 Proven Techniques to Enhance Employee Compliance

ISBN-13: 9781493943951 / Angielski / Miękka / 2016 / 115 str.

Frank Yiannas
cena promocyjna 134,51 zł
(netto: 128,10 VAT:  5%)
269,01 zł
Rabat: -50%
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych

Darmowa dostawa!
inne wydania
Zobacz inne książki w promocji: Książki dla profesjonalistów

This book helps in Achieving food safety success which requires going beyond traditional training, testing, and inspectional approaches to managing risks. It requires a better understanding of the human dimensions of food safety. In the field of food safety today, much is documented about specific microbes, time/temperature processes, post-process contamination, and HACCP-things often called the hard sciences. There is not much published or discussed related to human behavior-often referred to as the "soft stuff." However, looking at foodborne disease trends over the past few decades and published regulatory out-of-compliance rates of food safety risk factors, it's clear that the soft stuff is still the hard stuff. Despite the fact that thousands of employees have been trained in food safety around the world, millions have been spent globally on food safety research, and countless inspections and tests have been performed at home and abroad, food safety remains a significant public health challenge. Why is that? Because to improve food safety, we must realize that it's more than just food science; it's the behavioral sciences, too. In fact, simply put, food safety equals behavior. This is the fundamental principle of this book. If you are trying to improve the food safety performance of a retail or food service establishment, an organization with thousands of employees, or a local community, what you are really trying to do is change people's behavior. The ability to influence human behavior is well documented in the behavioral and social sciences. However, significant contributions to the scientific literature in the field of food safety are noticeably absent. This book will help advance the science by being the first significant collection of 50 proven behavioral science techniques, and be the first to show how these techniques can be applied to enhance employee compliance with desired food safety behaviors and make food safety the social norm in any organization.

Kategorie:
Nauka, Medycyna
Kategorie BISAC:
Computers > General
Technology & Engineering > Food Science - General
Psychology > Industrial & Organizational Psychology
Wydawca:
Springer
Seria wydawnicza:
Food Microbiology and Food Safety / Practical Approaches
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781493943951
Rok wydania:
2016
Wydanie:
Softcover Repri
Numer serii:
000459579
Ilość stron:
115
Waga:
0.19 kg
Wymiary:
23.39 x 15.6 x 0.71
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl
Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl
Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2021 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2019 DolnySlask.com Agencja Internetowa
Wtyczki do przeglądarki Firefox i IE:
Autor | ISBN13 | Tytuł
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - Płatności Payu
Przechowalnia Przechowalnia