Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Falling Liquid Film Enhancement, Fouling Mitigation and Conceptual Design of Polymer Heat Exchangers » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2678508]
•
Literatura piękna
[1635285]
więcej...
•
Turystyka
[64041]
•
Informatyka
[142605]
•
Komiksy
[32622]
•
Encyklopedie
[21611]
•
Dziecięca
[515985]
•
Hobby
[108831]
•
AudioBooki
[2077]
•
Literatura faktu
[198745]
•
Muzyka CD
[655]
•
Słowniki
[2748]
•
Inne
[405763]
•
Kalendarze
[1920]
•
Podręczniki
[165164]
•
Poradniki
[410648]
•
Religia
[455855]
•
Czasopisma
[400]
•
Sport
[59759]
•
Sztuka
[227679]
•
CD, DVD, Video
[3917]
•
Technologie
[205170]
•
Zdrowie
[88650]
•
Książkowe Klimaty
[126]
•
Zabawki
[3088]
•
Puzzle, gry
[3369]
•
Literatura w języku ukraińskim
[266]
•
Art. papiernicze i szkolne
[10257]
Kategorie szczegółowe BISAC
Falling Liquid Film Enhancement, Fouling Mitigation and Conceptual Design of Polymer Heat Exchangers
ISBN-13
: 9783844044706 / Angielski / Miękka / 2016 / 189 str.
Christian Dreiser
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Falling Liquid Film Enhancement, Fouling Mitigation and Conceptual Design of Polymer Heat Exchangers
ISBN-13
: 9783844044706 / Angielski / Miękka / 2016 / 189 str.
Christian Dreiser
cena
250,47
zł
(netto: 238,54 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 241,85 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Nauka
,
Chemia
Kategorie BISAC:
Science
>
Chemistry - Industrial & Technical
Wydawca:
Shaker Verlag GmbH, Germany
Seria wydawnicza:
Berichte aus der Verfahrenstechnik
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783844044706
Rok wydania:
2016
Dostępne języki:
Angielski
Ilość stron:
189
Wymiary:
21.021.0 x 14.8
Oprawa:
Miękka
Udostępnij
Czytaj nas na: