• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Enhancing Extraction Processes in the Food Industry » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Enhancing Extraction Processes in the Food Industry

ISBN-13: 9781439845936 / Angielski / Twarda / 2011 / 570 str.

Nikolai Lebovka
Enhancing Extraction Processes in the Food Industry Nikolai Lebovka 9781439845936  - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Enhancing Extraction Processes in the Food Industry

ISBN-13: 9781439845936 / Angielski / Twarda / 2011 / 570 str.

Nikolai Lebovka
cena 774,06
(netto: 737,20 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 772,46
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!
inne wydania

Extraction is an important operation in food engineering, enabling the recovery of valuable soluble components from raw materials. With increasing energy costs and environmental concerns, industry specialists are looking for improved techniques requiring less solvents and energy consumption. Enhancing Extraction Processes in the Food Industry is a comprehensive resource providing clear descriptions of the latest extraction methods and instruments used in food laboratories. The book begins with an overview of solvent extraction technology. It examines pulsed electric fields and their effect on food engineering, and the potential and limitations of microwave-assisted extraction. It explores diffusion processes and reviews what is known about electrical discharge processes in the extraction of biocompounds. Next, the book summarizes current knowledge on conventional and innovative techniques for the intensification of extractions from food and natural products, focusing on environmental impacts. It reviews recent developments in supercritical CO2 extraction of food and food products, describes the pressurized hot water extraction (PHWE) process, and examines future trends for PHWE. The book also examines essential oil extraction, and the tools and techniques of high pressure-assisted extraction. The authors demonstrate its application using litchi and longan fruits as examples. The final chapters focus on extrusion-assisted extraction, gas-assisted mechanical expression, mechanochemically assisted extraction, reverse micellar extraction, and aqueous two-phase extraction. The book concludes with a chapter on the treatment of soybeans through enzyme-assisted aqueous processing, examining the economics involved as well as the development of the process. A solid review of modern approaches that enhance extraction processes, this volume is destined to pave the way for future research and development in the field.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Science > Biotechnology
Technology & Engineering > Food Science - General
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781439845936
Rok wydania:
2011
Numer serii:
000366651
Ilość stron:
570
Waga:
1.03 kg
Wymiary:
16.3 x 23.5 x 5.1
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

Introduction to Extraction in Food Processing.Pulse Electric Field-Assisted Extraction. Microwave-Assisted Extraction.Ultrasonically Assisted Diffusion Processes.Pulsed Electrical Discharges: Principles and Application to Extraction of Biocompounds. Combined Extraction Techniques. Supercritical Fluid Extraction in Food Processing. Pressurized Hot Water Extraction and Processing. Instant Controlled Pressure Drop Technology in Plant Extraction Processes.High Pressure–Assisted Extraction: Method, Technique, and Application. Extrusion-Assisted Extraction: Alginate Extraction from Macroalgae by Extrusion Process. Gas-Assisted Mechanical Expression of Oilseeds. Mechanochemically Assisted Extraction. Reverse Micellar Extraction of Bioactive Compounds for Food Products. Aqueous Two-Phase Extraction of Enzymes for Food Processing. Enzyme-Assisted Aqueous Extraction of Oilseeds. Index



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia