• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Cultured Meat: Producing Meat Without Animals » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Cultured Meat: Producing Meat Without Animals

ISBN-13: 9789814632737 / Angielski / Twarda / 2020 / 200 str.

Stellan Welin; Henk P. Haagsman
 - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Cultured Meat: Producing Meat Without Animals

ISBN-13: 9789814632737 / Angielski / Twarda / 2020 / 200 str.

Stellan Welin; Henk P. Haagsman
cena 484,79
(netto: 461,70 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 482,79
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

Cultured Meat introduces a new technology of producing meat without animals which may bring profound changes in relation to our food consumption, food production, and animals (both the domestic and wild ones). The scientific and technical issues of using animal cells to produce meat as well as the social and ethical questions raised by this new technology are addressed in this book. There is also an extended discussion of the possible changes in our agriculture practices and consequences for the environment. Cultured Meat features an in-depth analysis of possible technical solutions for cultured food production and future development as well as a discussion on the benefits for health and issues of public acceptance.This is the first book devoted to cultured meat which is accessible and of interest to both experts and the general public. It outlines a possible way to maintain some of our meat eating habits with minimal environmental damage.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Science > Biotechnology
Technology & Engineering > Food Science - General
Science > Life Sciences - General
Wydawca:
World Scientific Publishing Company
Język:
Angielski
ISBN-13:
9789814632737
Rok wydania:
2020
Ilość stron:
200
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia