• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Canned Citrus Processing: Techniques, Equipment, and Food Safety » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Canned Citrus Processing: Techniques, Equipment, and Food Safety

ISBN-13: 9780128047019 / Angielski / Miękka / 2015 / 190 str.

Shan, Yang
Canned Citrus Processing: Techniques, Equipment, and Food Safety Shan, Yang   9780128047019 Elsevier Science - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Canned Citrus Processing: Techniques, Equipment, and Food Safety

ISBN-13: 9780128047019 / Angielski / Miękka / 2015 / 190 str.

Shan, Yang
cena 335,83
(netto: 319,84 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 333,08
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Citrus is one of the most popular fruits around the world, and can be successfully cultivated in more than 140 countries. Producing 75% of citrus consumed in the global market, China has become the new "Kingdom of Canned Citrus." Canned Citrus Processing: Techniques, Equipment, and Food Safety comprehensively presents the technical and development trends of the canned citrus industry. This book provides solutions to typical problems of canned citrus manufacturing and processing; presents an overview of the canned citrus industry, introduces canned citrus processing machinery and equipment, and discusses the processing quality, safety control, and related standards.

  • Presents an overview of the canned citrus industry.
  • Introduces advanced processing methods, machinery and equipment of canned citrus.
  • Discusses processing quality and safety control, corresponding domestic and international standards in the canned citrus industry.

Kategorie:
Inne
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Agriculture - General
Technology & Engineering > Food Science - General
Business & Economics > Industries - Agribusiness
Wydawca:
Elsevier Science
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780128047019
Rok wydania:
2015
Ilość stron:
190
Waga:
0.34 kg
Wymiary:
22.61 x 14.99 x 1.52
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

Chapter 1 Overview of the Canned Citrus Industry
1.1 Industry Background
1.2 History of Development
1.3 Current Industrial Situation
Chapter 2 Canned Citrus Processing
2.1 Categories of Canned Foods
2.2 Preservation Principles of Canned Foods
2.3 Procedures and Techniques Used for Manufacturing Canned Citrus Products
2.4 Common Quality Issues and Controlling of Canned Foods
2.5 New Sterilization Techniques of Canned Foods
Chapter 3 Machinery and Equipment for Canned Citrus Product Processing
3.1 Material Handling Machinery and Equipment
3.2 Cleaning Machinery and Equipment
3.3 Machinery and Equipment for Processing Raw Citrus Materials and Semi-finished Products
3.4 Exhaust and Sterilization Machinery and Equipment
3.5 Packaging Machinery and Equipment
3.6 Typical Canned Citrus Processing Production Line
Chapter 4 Quality and Safety Control During Citrus Processing
4.1 Limits and Requirements for Pesticide Residues, Contaminants, and Additives in Citrus and Canned Products According to National Standards
4.2 Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP) for Canned Citrus Processing
4.3 Good Manufacturing Practice (GMP) Control during the Processing of Canned Citrus Products
4.4 Construction of the Traceability Management System for Canned Citrus Products
·iv· Canned Citrus Industry References
Appendix A Traceability Management Forms
Appendix B Examples of RFID Traceability Identification Tags
Appendix C Informative Appendix
Appendix D Standard Catalog of Canned Citrus and Codex Stan 254-2007

Yang Shan, professor, doctoral tutor of Central South University and Hunan University, Vice-president of Hunan Academy of Agricultural Sciences, national "ten thousand project" science and technology innovation talent, Director of State and Local Joint Engineering Laboratory of Citrus Comprehensive Utilization, Director of Citrus Processing Industry Technology Innovation Strategic Alliance, Director of Key Lab of Agro-product Safety Risk Evaluation (Changsha),

Ministry of Agriculture. The author has been engaged in the citrus processing research for decades; he has invented plenty of patented technologies and obtained remarkable achievements in the field of citrus processing. One prominent achievement is the invention of method to remove the peel and sac coating of citrus fruits by using enzymatic hydrolysis, which contributes to dramatically improving the quality of Chinese canned citrus.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia