• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Broiler Chicken - Bacterial Spoilage and Preservation » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Broiler Chicken - Bacterial Spoilage and Preservation

ISBN-13: 9783659968624 / Angielski / Miękka / 2016 / 84 str.

P. Saranraj; Abdalbari A. Alfaris; S. Kavi Karunya
Broiler Chicken - Bacterial Spoilage and Preservation Saranraj, P.; Alfaris, Abdalbari A.; Kavi Karunya, S. 9783659968624 LAP Lambert Academic Publishing - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Broiler Chicken - Bacterial Spoilage and Preservation

ISBN-13: 9783659968624 / Angielski / Miękka / 2016 / 84 str.

P. Saranraj; Abdalbari A. Alfaris; S. Kavi Karunya
cena 160,21
(netto: 152,58 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 160,21
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

Broiler chicken is more popular in the consumer market because of advantages such as easy digestibility and acceptance by the majority of people. Bacterial contamination of these foods depends on the bacterial level of the Broiler chicken carcases used as the raw product, the hygienic practice during manipulation and on the time and temperature of storage the control and inspection during production, storage and distribution are generally rare. In the present study, the Broiler chicken chicken sample collected in three locations from the sample four broiler bacterial cultures were isolated and characterized. Growth studies on the effect of pH and temperature the four broiler bacteria were conducted. The inhibition of growth of the bacterial culture were carried out by acetic acid, citric acid, potassium meta bisulphate, sodium benzoate and sodium propionate (chemical control) lactic acid bacterial culture filtrate (biological control) on the inhibition of growth of the broiler sample by minimal inhibitory concentrations method were also studied.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Computers > General
Wydawca:
LAP Lambert Academic Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783659968624
Rok wydania:
2016
Ilość stron:
84
Wymiary:
15x22x0
Oprawa:
Miękka

Dr. P. Saranraj is an Assistant Professor (Microbiology)in Sacred Heart College, Tirupattur, Tamil Nadu, India. He is also a Managing Director of JPS Scientific Publications, India. He is an author for many international papers (92 Papers), National papers (17 Papers), International Monograph Books (21 Books) and Book chapters (2 Book Chapters).



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia