• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Artichoke to Za'atar: Modern Middle Eastern Food » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2061955]
• Literatura piękna
 [1413136]

  więcej...
• Turystyka
 [64459]
• Informatyka
 [134907]
• Komiksy
 [24486]
• Encyklopedie
 [22442]
• Dziecięca
 [460906]
• Hobby
 [93053]
• AudioBooki
 [6817]
• Literatura faktu
 [209725]
• Muzyka CD
 [7362]
• Słowniki
 [2081]
• Inne
 [493990]
• Kalendarze
 [368]
• Podręczniki
 [91260]
• Poradniki
 [412125]
• Religia
 [390058]
• Czasopisma
 [497]
• Sport
 [51206]
• Sztuka
 [176555]
• CD, DVD, Video
 [767]
• Technologie
 [141734]
• Zdrowie
 [78703]
• Książkowe Klimaty
 [60]
• Puzzle, gry
 [2359]
• Large Print
 [22093]
Kategorie szczegółowe BISAC

Artichoke to Za'atar: Modern Middle Eastern Food

ISBN-13: 9780520254138 / Angielski / Twarda / 2008 / 352 str.

Greg Malouf; Lucy Malouf
Artichoke to Za'atar: Modern Middle Eastern Food Greg Malouf Lucy Malouf 9780520254138 University of California Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

    

Artichoke to Za'atar: Modern Middle Eastern Food

ISBN-13: 9780520254138 / Angielski / Twarda / 2008 / 352 str.

Greg Malouf; Lucy Malouf
cena 184,44 zł
(netto: 175,66 VAT:  5%)
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych.

Darmowa dostawa!

This richly illustrated book offers a comprehensive collection of 170 recipes, organized alphabetically according to ingredients widely used in Middle Eastern cooking. Written by award-winning chef Greg Malouf and his writing partner, Lucy Malouf, "Artichoke to Za'atar "covers everything from the basicsalmonds, lemons, and yogurtto less widely known components such as pomegranates, rose water, and sumac. A brief description and history of each ingredient is provided, along with invaluable tips on how to select, prepare, and cook it. Originally published in 1999 as "Arabesque, "this book has earned international acclaim as the ultimate guide to modern Middle Eastern cuisine by a chef who is considered a master of the genre. "Artichoke to Za'atar "is a volume to read, use, and treasurea must for anyone interested in creative cooking and culinary history. Now available in North America for the first time."

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Regional & Ethnic - Middle Eastern
History > Middle East - General
Wydawca:
University of California Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780520254138
Rok wydania:
2008
Ilość stron:
352
Waga:
1.20 kg
Wymiary:
23.93 x 18.19 x 3.66
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Zakładka
Bibliografia
Obwoluta
Wydanie ilustrowane
Malouf, Greg Greg Malouf has transformed the Australian restaur... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl
Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl
Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2022 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2021 DolnySlask.com Agencja Internetowa
Wtyczki do przeglądarki Firefox i IE:
Autor | ISBN13 | Tytuł
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia