Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Aglio: Garlic Lovers Cookbook » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2865823]
•
Literatura piękna
[1814308]
więcej...
•
Turystyka
[73374]
•
Informatyka
[152070]
•
Komiksy
[36043]
•
Encyklopedie
[22324]
•
Dziecięca
[614313]
•
Hobby
[147695]
•
AudioBooki
[2030]
•
Literatura faktu
[227969]
•
Muzyka CD
[467]
•
Słowniki
[2914]
•
Inne
[437970]
•
Kalendarze
[723]
•
Podręczniki
[164195]
•
Poradniki
[487108]
•
Religia
[505723]
•
Czasopisma
[432]
•
Sport
[60501]
•
Sztuka
[238953]
•
CD, DVD, Video
[3742]
•
Technologie
[210692]
•
Zdrowie
[102790]
•
Książkowe Klimaty
[120]
•
Zabawki
[3032]
•
Puzzle, gry
[3619]
•
Literatura w języku ukraińskim
[274]
•
Art. papiernicze i szkolne
[10128]
Kategorie szczegółowe BISAC
Aglio: Garlic Lovers Cookbook
ISBN-13
: 9780997912678 / Angielski / Miękka / 2019 / 108 str.
Caroline Sherman
;
Lance Buckley
;
Diane Merryman
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Aglio: Garlic Lovers Cookbook
ISBN-13
: 9780997912678 / Angielski / Miękka / 2019 / 108 str.
Caroline Sherman
;
Lance Buckley
;
Diane Merryman
cena
25,67
zł
(netto: 24,45 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 25,47 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking
>
Health & Healing - Heart
Cooking
>
Comfort Food
Cooking
>
Specific Ingredients - Herbs, Spices, Condiments
Wydawca:
Arabelle Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780997912678
Rok wydania:
2019
Ilość stron:
108
Waga:
0.09 kg
Wymiary:
17.78 x 10.79 x 0.66
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane
Sherman, Caroline
Caroline Sherman lives in the Washington, D.C. are...
więcej >
Czytaj nas na: