• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

A Complete Course in Canning and Related Processes: Volume 3 Processing Procedures for Canned Food Products » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

A Complete Course in Canning and Related Processes: Volume 3 Processing Procedures for Canned Food Products

ISBN-13: 9780857096791 / Angielski / Twarda / 2015 / 534 str.

Featherstone, Susan
A Complete Course in Canning and Related Processes: Volume 3 Processing Procedures for Canned Food Products Featherstone, Susan   9780857096791 Elsevier Science - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

A Complete Course in Canning and Related Processes: Volume 3 Processing Procedures for Canned Food Products

ISBN-13: 9780857096791 / Angielski / Twarda / 2015 / 534 str.

Featherstone, Susan
cena 838,68
(netto: 798,74 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 835,22
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

A Complete Course in Canning and Related Processes: Volume 3, Processing Procedures for Canned Food Products, Fourteenth Edition provides a complete course in canning and is an essential guide to canning and related processes. Professionals and students in the canning industry have benefited from successive editions of the book for over 100 years. This major new edition continues that reputation, with extensively revised and expanded coverage. The book's three-title set is designed to cover all planning, processing, storage, and quality control phases undertaken by the canning industry in a detailed, yet accessible fashion. Major changes for the new edition include new chapters on regulation and labeling that contrast the situation in different regions worldwide, updated information on containers for canned foods, and new information on validation and optimization of canning processes, among many other topics.

  • Extensively revised and expanded coverage in the field of food canning
  • Designed to cover all planning, processing, storage, and quality control phases undertaken by the canning industry in a detailed, yet accessible fashion
  • Examines the canning of various fruits and vegetables, in addition to meat, milk, fish, and composite products
  • Updated to cover the canning of ready meals, pet food, and UHT milk

Kategorie:
Inne
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Business & Economics > Industries - Food Industry
Wydawca:
Elsevier Science
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780857096791
Rok wydania:
2015
Wydanie:
Revised
Ilość stron:
534
Waga:
0.97 kg
Wymiary:
22.86 x 15.24 x 3.05
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Glosariusz/słownik

"This major new edition continues the esteemed reputation of the title, with extensively revised and expanded coverage. The book remains a key technical reference for R&D managers within the food industry, product researchers and academics alike." --FST Magazine

Part One: Fruit, vegetables and pulses 1. Canning of Vegetables 2. Canning of Fruit 3. Canning of Juices, Fruit Drinks and Water 4. Canning with Pulses and Pasta 5. Canned Tomato Products

Part Two: Meat, fish and milk 6. Canning of Fish and Seafood 7. Canning of Meat and Poultry 8. Canning of Milk Products

Part Three: Canning of Preserves and Pickles 9. Jams, Jellies and Related Products 10. Canning of Pickled Products 11. Mayonnaise and Salad Dressing Products 12. Packing Dry or Reduced Water Activity Products

Part Four: Canning of Composite Products 13. Canning of Soup 14. Manufacture of Canned Baby Foods 15. Canning of Salads

Susan Featherstone is Manager of the Food and Beverage Technology Lab at Nampak R&D



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia