• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Modern Food Analysis » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Modern Food Analysis

ISBN-13: 9783642875236 / Angielski / Miękka / 2013 / 519 str.

Frank L. Hart; Harry J. Fisher
Modern Food Analysis Frank L. Hart Harry J. Fisher 9783642875236 Springer - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Modern Food Analysis

ISBN-13: 9783642875236 / Angielski / Miękka / 2013 / 519 str.

Frank L. Hart; Harry J. Fisher
cena 403,47
(netto: 384,26 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 385,52
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

When the present authors entered govern in essence a modern version of "Leach." It mental service, food chemists looked for differs from that book in that familiarity with the everyday practices of analytical chemistry, guidance to one book, Albert E. Leach's Food Inspection and Analysis, of which the fourth and the equipment of a modern food labora tory, is assumed. We have endeavored to revision by Andrew L. Winton had appeared in 1920. Twenty-one years later the fourth bring it up-to-date both by including newer (and last) edition of A. G. Woodman's Food methods where these were believed to be superior, and by assembling much new Analysis, which was a somewhat condensed text along the same lines, was published. analytical data on the composition of In the 27 years that have elapsed since the authentie sam pies of the various classes of appearance of Woodman's book, no Ameri foods. Many of the methods described herein can text has been published covering the same were tested in the laboratory of one of the field to the same completeness. Of course, authors, and several originated in that editions of Official Methods 0/ Analysis 0/ the laboratory. In many cases methods are accompanied by notes on points calling for Association 0/ Official Agricultural Chemists have regularly succeeded each other every special attention when these methods are five years, as have somewhat similar publica used."

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Springer
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783642875236
Rok wydania:
2013
Wydanie:
Softcover Repri
Ilość stron:
519
Waga:
0.90 kg
Wymiary:
25.4 x 17.78 x 2.72
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

1 Introduction—General Methods for Proximate and Mineral Analysis.- 2 Alcoholic Beverages.- 3 Non-Alcoholic Beverages and Concentrates.- 4 Cereal Foods.- 5 Cocoa, Coffee, Tea and Yerba Maté.- 6 Dairy Products (including Ice Cream, Ice Milk and Sherbets).- 7 Dessert Mixes (Non-Dairy) and Gelatine.- 8 Eggs and Egg Products.- 9 Extracts and Flavors.- 10 Flesh Foods.- 11 Fruits and Fruit Products.- 12 Nuts and Nut Products.- 13 Oils and Fats.- 14 Preservatives and Artificial Sweeteners.- 15 Spices and Condiments.- 16 Sugars and Sugar Products.- 17 Vegetables and Vegetable Products.- 18 Colors.- 19 Pesticidal Residues.- 20 Vitamins.- 21 Special Instrumental Methods.- 22 Standards and Specifications.- 23 Appendix (Numerical Tables).



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia