Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
E. D. Hulland - książki
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2300472]
•
Literatura piękna
[1564566]
więcej...
•
Turystyka
[62981]
•
Informatyka
[127629]
•
Komiksy
[27949]
•
Encyklopedie
[21797]
•
Dziecięca
[501802]
•
Hobby
[105677]
•
AudioBooki
[2492]
•
Literatura faktu
[190534]
•
Muzyka CD
[965]
•
Słowniki
[2924]
•
Inne
[388181]
•
Kalendarze
[605]
•
Podręczniki
[158229]
•
Poradniki
[408443]
•
Religia
[438507]
•
Czasopisma
[461]
•
Sport
[54277]
•
Sztuka
[209570]
•
CD, DVD, Video
[4391]
•
Technologie
[170996]
•
Zdrowie
[90393]
•
Książkowe Klimaty
[127]
•
Zabawki
[4342]
•
Puzzle, gry
[3451]
•
Literatura w języku ukraińskim
[217]
•
Art. papiernicze i szkolne
[12496]
Kategorie szczegółowe BISAC
Canned Foods; Thermal Processing and Microbiology, 7th Edition
A. C. Hersom E. D. Hulland
Contents - 1. Bacteria - Form; Structure; Chemical composition; Physiology; Classification - 2. True fungi - Moulds; Yeasts; Morphology; Principal groups; Biological characteristics - 3. Control of spoilage micro-organisms - Refrigeration; Gas storage; Moisture limitation; Salt; Acid preservatives; Curing; Smoking; Spices; Antibiotics; Fermentation; Air filtration - 4. Containers - Three piece cans; Tinplate; Tin-free steel; Construction of cans; Non-soldered cans; Two piece cans; Easy-open ends; Semi-rigid and flexible packs; Glass containers and closures - 5. Outline of canning operations -...
Contents - 1. Bacteria - Form; Structure; Chemical composition; Physiology; Classification - 2. True fungi - Moulds; Yeasts; Morphology; Principal gro...
cena:
921,87
zł
Czytaj nas na: