Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
A. C. Hersom - książki
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2314027]
•
Literatura piękna
[1569450]
więcej...
•
Turystyka
[62842]
•
Informatyka
[128240]
•
Komiksy
[27777]
•
Encyklopedie
[21799]
•
Dziecięca
[505367]
•
Hobby
[105676]
•
AudioBooki
[2470]
•
Literatura faktu
[191320]
•
Muzyka CD
[983]
•
Słowniki
[2920]
•
Inne
[389356]
•
Kalendarze
[330]
•
Podręczniki
[158378]
•
Poradniki
[408822]
•
Religia
[439042]
•
Czasopisma
[385]
•
Sport
[54477]
•
Sztuka
[210367]
•
CD, DVD, Video
[4206]
•
Technologie
[172466]
•
Zdrowie
[90088]
•
Książkowe Klimaty
[125]
•
Zabawki
[4382]
•
Puzzle, gry
[3441]
•
Literatura w języku ukraińskim
[217]
•
Art. papiernicze i szkolne
[12464]
Kategorie szczegółowe BISAC
Canned Foods; Thermal Processing and Microbiology, 7th Edition
A. C. Hersom E. D. Hulland
Contents - 1. Bacteria - Form; Structure; Chemical composition; Physiology; Classification - 2. True fungi - Moulds; Yeasts; Morphology; Principal groups; Biological characteristics - 3. Control of spoilage micro-organisms - Refrigeration; Gas storage; Moisture limitation; Salt; Acid preservatives; Curing; Smoking; Spices; Antibiotics; Fermentation; Air filtration - 4. Containers - Three piece cans; Tinplate; Tin-free steel; Construction of cans; Non-soldered cans; Two piece cans; Easy-open ends; Semi-rigid and flexible packs; Glass containers and closures - 5. Outline of canning operations -...
Contents - 1. Bacteria - Form; Structure; Chemical composition; Physiology; Classification - 2. True fungi - Moulds; Yeasts; Morphology; Principal gro...
cena:
933,33
zł
Czytaj nas na: