wyszukanych pozycji: 5
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.1 eMPi2
ISBN: 9788389287472 / Polski / Miękka / 2007 / 144 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 6-8 dni roboczych. Zeszyt przeznaczony do nauki zawodu kucharz małej gastronomii oraz zawodów gastronomicznych na poziomie technikum, np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych.
Doskonałe materiały, które mogą być wykorzystywane do opanowania i utrwalenia wiadomości, a także jako sprawdziany wiedzy i ...książka kucharska z dobrymi, nietypowymi recepturami. Zeszyty zawierają zestawy zadań, dotyczące: w cz. 1: produktów spożywczych, produkcji gastronomicznej, zastosowania warzyw, grzybów, owoców, mleka, jaj, mąki i kasz w... Zeszyt przeznaczony do nauki zawodu kucharz małej gastronomii oraz zawodów gastronomicznych na poziomie technikum, np. kucharz, kelner, technik żyw...
|
|
21,85 zł |
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.III
ISBN: 9788389184689 / Polski / Miękka / 2017 / 320 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 6-8 dni roboczych. Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sp...
|
|
37,05 zł |
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
ISBN: 9788389184665 / Polski / Miękka / 2015 / 336 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 6-8 dni roboczych. Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.
Dopuszczony do użytku szkolnego. Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sp...
|
|
37,05 zł |
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.I
ISBN: 9788389184641 / Polski / Miękka / 2015 / 290 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 6-8 dni roboczych. Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.
Dopuszczony do użytku szkolnego. Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sp...
|
|
37,05 zł |
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.2 eMPi2 WZ
ISBN: 9788389287526 / Polski / Miękka / 2014 / 144 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 6-8 dni roboczych. Zeszyt ćwiczeń zawiera zestawy zadań teoretycznych i ćwiczeń praktycznych z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem z zakresu zastosowania mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny oraz drobiu i ryb w technologii gastronomicznej, techniki wykonywania potraw półmięsnych, barowych i dań garmażeryjnych oraz deserów i napojów. Obejmuje również charakterystykę zywienia dietetycznego. W każdym temacie zamieszczono różne typy zadań testowych pomagających w przygotowaniu do egzaminu zawodowego i oznaczonych ikoną: Sprawdź, czy wiesz.
Zeszyt przeznaczony jest dla uczniów... Zeszyt ćwiczeń zawiera zestawy zadań teoretycznych i ćwiczeń praktycznych z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem z zakresu zastosowania ...
|
|
21,85 zł |