Jeremy Schmid » książki


• Nauka
 [2628983]
 [1026330]
   więcej

Kategorie szczegółowe
BISAC
Książki nowe
Codzienna aktualizacja bazy
(cen i dostępności)
Realizacja zamówienia:
ok. 3 tygodni
Książki używane
Wycena na życzenie
Realizacja zamówienia:
ok. 4-8 tygodni

Książki są sprowadzane
z zagranicy

Przedpłata, dla firm FV 14 dni
Nie wysyłamy za pobraniem

Czytaj nas na:



Wyniki wyszukiwania
Kategoria:  sortowanie: ilość na stronie: | skocz do strony
w regularnej sprzedaży: przed premierą: wszystkie:

wyszukanych pozycji: 2


 Smoked: How to Cure & Prepare Meat, Seafood, Vegetables, Fruit & More Jeremy Schmid 9781742576381

Smoking is an ancient method of preserving and addingtaste that has been revived and now a days the rangeof foods that can be smoked is limitless, as chef JeremySchmid shows in this delicious collection of some of hismost loved dishes.

Everyone enjoys the sweet salty qualities of smokedmeat and fish caramelized on the outside, with a softtender inside and a taste that lingers long after...

cena: 97,64
    
Smoked: How to Cure & Prepare Meat, Seafood, Vegetables, Fruit & More
 Outdoors: Simple Delicious Food for Barbecues, Spits, and Open Fires Jeremy Schmid 9781869664435

There is something about outdoor cooking that is mouth-wateringly enticing; it draws you in and feeds your soul as well as your stomach. Outdoors covers the techniques and equipment needed for successful cooking on a spit, preparing fresh game, fish and shellfish for the barbecue or cooking over an open fire. Recipes include T-bone steaks served with jacket potatoes, whole boned and rolled...

cena: 113,77
    
Outdoors: Simple Delicious Food for Barbecues, Spits, and Open Fires