wyszukanych pozycji: 3
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.III
ISBN: 9788389184689 / Polski / Miękka / 2017 / 320 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 6-8 dni roboczych. Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sp...
|
|
37,05 zł |
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
ISBN: 9788389184665 / Polski / Miękka / 2015 / 336 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 6-8 dni roboczych. Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.
Dopuszczony do użytku szkolnego. Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sp...
|
|
37,05 zł |
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.I
ISBN: 9788389184641 / Polski / Miękka / 2015 / 290 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 6-8 dni roboczych. Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.
Dopuszczony do użytku szkolnego. Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sp...
|
|
37,05 zł |