Food and Drink Tourism: Principles and Practice » książka


• Nauka
 [1684629]
 [1026775]
   więcej

Kategorie szczegółowe
BISAC
Książki nowe
Codzienna aktualizacja bazy
(cen i dostępności)
Realizacja zamówienia:
ok. 3 tygodni
Książki używane
Wycena na życzenie
Realizacja zamówienia:
ok. 4-8 tygodni

Książki są sprowadzane
z zagranicy

Przedpłata, dla firm FV 14 dni
Nie wysyłamy za pobraniem

Czytaj nas na:



Food and Drink Tourism: Principles and Practice Sally Everett 9781446267738 Sage Publications Ltd - książka

    

inne wydania

Food and Drink Tourism: Principles and Practice

Dedicated to the growing field of food and drink tourism and culinary engagement, Sally Everett offers a multi-disciplinary approach to the subject, embracing theories and examples from numerous subject disciplines.

Through a combination of critical theory reflections, real-life case studies, media excerpts and activities, examples of food and drink tourism around the world as well as a focus on employability, Food and Drink Tourism provides a comprehensive & engaging resource on the growing trend of food motivated travel & leisure.

Suitable for any student studying tourism, hospitality, events, sociology, marketing, business or cultural studies.

cena 175,91
(netto: 167,53 VAT:  5%)
Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych.
Darmowa dostawa.

Food and Drink Tourism: Principles and Practice
Kategorie: Inne
Kategorie BISAC:
Business & Economics > Industries - Hospitality, Travel & Tourism
Wydawca: Sage Publications Ltd
Język: Angielski
ISBN-13: 9781446267738
Ilość stron: 464
Waga: 0.81 kg
Wymiary: 23.11 x 18.29 x 2.54 cm
Oprawa: Miękka
Wolumenów: 01